EXPERT TIP - 9.kolo Pardubický | 1.A třída , 2023-2024

Datum kola: 30.9.2023


Zpět na experttip

Mikuláš Cvik

Mikuláš Cvik je fotbalový nadšenec se srdcem pro útok. Od malička, pod vedením svého otce, objevil lásku k fotbalu, která mu zůstala pevně zakořeněná v srdci. S více než deseti lety zkušeností v klubu 1.FC Žamberk, kde hrál v každé věkové kategorii od přípravky, rozvinul své dovednosti a vášeň pro sport.

Jeho fotbalová kariéra byla vždy spojena s útokem a skórováním gólů. Od malička byl známý jako hráč, který miloval útočení, a jeho schopnost dávat góly byla patrná už od prvních kroků na hřišti. To ho nasměrovalo k roli útočníka v prvním týmu Žambereckého áčka, kde může naplno využít svůj fotbalový talent.

I když fotbal bere Mikuláš jako svůj koníček a zábavu, nedává se příliš dozadu a svému týmu pomáhá nejen góly, ale i svou houževnatostí a oddaností na hřišti. Nedá se zpátky a vždy se snaží přinést co nejvíc pro tým.

Jedním z jeho významných sportovních úspěchů bylo postupové mistrovství minulé sezóny, kdy se jeho tým společně dokázal dostat do vyšší ligy, a to díky kvalitě a týmovému duchu, kterým byla sezóna provázena. S osobním příspěvkem 21 gólů a 8 asistencí v té sezóně si Mikuláš Cvik mohl také odškrtnout vlastní cíle.

Jeho pokora a radost z hraní jsou zřejmé a jsou důkazem toho, že fotbal může být víc než jen sportem - je to způsob, jakým se Mikuláš vypíná a přispívá k úspěchu svého týmu. S ambicemi na další úspěchy a touhou stále zlepšovat sebe i svůj tým je Mikuláš Cvik vždy připraven na další zápas a výzvu, kterou fotbal přináší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 0

Komentář:

Zatím z mého pohledu nejkvalitnější mužstva A třídy, bude záležet i na tom, zdali bude mít Ústí posily z Áčka

Miroslav Novotný 1

Venca Likeš 2

Martin Pavliš 1

Josef Paulovič 2

Radek Hruška 1

Jiří Novotný 1

Ondřej Duriš 0

Jiří Klik 2

Zpět na experttip