EXPERT TIP - 8.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 1.10.2016

0

Pro 8. kolo Krajského přeboru jsme se na výsledky zeptali útočníka z týmu SK Rejšice, Filipa Kořínka. Jak asi předpoví výsledek svého mužstva proti FK Zbuzany, které jsou o jednu příčku nad Rejšicemi? 




Filip Kořínek

Filip. Fotbalista, který si prošel i takovými kluby jako jsou FK Mladá Boleslav, či FK Dobrovice má jistě zkušeností na rozdávání. Pravidelně nastupuje za svůj tým v základní jedenáctce, ale střelecky se mu bohužel zatím moc nedaří. Soutěž je ale na začátku sezóny a my věříme, že jeho chvíle slávy ještě dorazí! Držíme palce. Jaká jsou jeho slova k nadcházejícímu kolu? Čtěte níže a tipujte s ním. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Pro mě osobně je Rakovník svým postavením v tabulce skutečným překvapením. Tuchlovice v letošní sezoně rozhodně nebudou týmem, který by tak jako minulý rok, bojoval do posledního kola o záchranu a myslím si, že v tomto případě dojde alespoň podle tabulkového postavení týmů, k překvapení.

Tip experta: 2 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Lhota se aktuálně pohybuje na samém dnu tabulky přeboru a neočekávám, že by se proti Semicím domácí odrazili k lepším zítřkům. Semice v posledním kole inkasovaly debakl od svých kolegů z Brandýsa , tudíž pro ně budou 3 body nutností.

Tip experta: 0 50 - 50 - 0 %
Komentář experta:

Zbuzany mají velmi zkušený tým plný exligových zvučných jmen, tudíž nás nečeká nic jednoduchého. Nic jim zadarmo nedáme i přesto, že začátek zápasu je stanoven na 10:15 a to většina z nás ještě spí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápase jednoznačně favorizuji domácí tým, který se na rozdíl od jejich aktuálního soupeře vyznačuje velmi dobrou kombinační hrou.

Tip experta: 0 0 - 50 - 50 %
Komentář experta:

Zajímavý zápas, který dle mého názoru nemá favorita. Brandýs se veze na vítězné vlně, ale Slaný je nepříjemný soupeř, který by se mohl pasovat do role remízového krále.

Tip experta: 1 50 - 50 - 0 %
Komentář experta:

Jíloviště na svém extrémně malém hřišti umí a je jen otázkou, jak se s tím tým Poříčí popasuje. Zastávám názor, že hostujícímu týmu rozměry hřiště nebudou zrovna vyhovovat a domácí je takříkajíc přejedou.

Tip experta: 2 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Souboj týmů ze spodu tabulky. Oba týmy potřebují body jako sůl a pokud se chtějí odpoutat ode dna, tak musí naplno bodovat.

Tip experta: 1 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Hradiště by se v aktuální sezoně dalo přirovnat k Robinu Hoodovi, jelikož bohatým berou a chudým rozdávají. Nicméně Hradiště je v domácím prostředí skutečně silné a hosté by musely mít svůj den, aby domácí vyloupili.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Tvrz 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.