EXPERT TIP - 7.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 24.9.2016

0

V minulém kole jsme se dočkali doslova kanonády u vítězných týmů. Přinese i 7. kolo podobnou podívanou? Na to jsme se zeptali zástupce týmu FK Brandýs nad Labem, záložníka Davida Folwarczného. Jak tipuje výsledek domácího celku proti týmu AFK Sokol Semice? Čtěte. 




David Folwarczny

David v současnosti vede tabulku střelců s již šesti nasázenými fíky. Vyloženě na patách mu ale stojí zástupce z již zmíněných Semic, Michal Koštíř. Dá se tedy předpokádat, že nadcházející utkání bude souboj 1 vs 1. Udrží si David střeleckou formu ze 6. kola i nadále, nebo ho z trůnu sesadí Michal, kterému jen těsně utekl minulý víkend hattrick? Nechme se překvapit a držme samozřejme palce! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

I když jsem Slaný v této sezoně ještě neviděl, z minulé sezony vím, že mají velice kvalitní tým a hosté to budou mít velice složité. Domácí si budou muset dát pozor na výborný střed zálohy Jíloviště. Pokud se jim to povede o vítězi nepochybuji.

Tip experta: 0 25 - 50 - 25 %
Komentář experta:

Když se podívám na tabulku, tak mě trochu zaráží, že Poříčany mají 8 bodů při skóre 2:13. I když věřím spíše hostům, tak domácí si remízu už nějak pohlídají.

Tip experta: 2 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Moc těžký zápas. Myslím, že Lhota má kvalitnější zálohu, ale domácí zase útok. Asi se přikloním k hostům. Zápas to bude vyrovnaný a rozhodnou standardní situace, které hráči Lhoty zahrávají výborně.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Rakovník prohrál pouze první zápas u nás a myslím, že s prázdnou neodjede ani z Poříčí, kvalitu na to rozhodně má. Od Poříčí nevím co čekat, přesto vyhrají hosté.

Tip experta: 2 0 - 25 - 75 %
Komentář experta:

I když domácí disponují výbornou defenzivou, tak kanonýra Dalekoreje neuhlídají a ten rozhodne o vítězství Vykáně.

Tip experta: 1 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Ani jeden tým jsem letos ještě neviděl, tak si jen tipnu výhru domácích.

Tip experta: 0 25 - 75 - 0 %
Komentář experta:

Na horké půdě Semic nás čeká moc těžký zápas a terén. Údajně jim hřiště navštívili divočáci, tak uvidíme, jak to tam bude vypadat. Víme, že to bude moc těžký zápas, ale určitě budeme chtít bodovat. Věřím, že zápas bude ozdobou soutěže a doufám, že přijde hodně lidí.

Tip experta: 2 25 - 0 - 75 %
Komentář experta:

Zbuzany mají velice silný tým, a pokud se vyrovnají s nasazením a důrazem domácích, tak si vítězství bez problémů pohlídají. Pokud hosté k zápasu přistoupí jako my před 14ti dny, domácí nějaký ten bod vyválčí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Ondřej Ksandr 4
2. Marek Tvrz 4
3. Filip Michal 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.