EXPERT TIP - 5.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 11.9.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Zdeněk Žák

Naším víkendovým expertem je brankářská jednička Pištína Zdeněk Žák. S fotbalem začínal v předškolním věku v Pištíně a jelikož v klubu chyběli vrstevníci jeho věku, začínal v mladších žácích. V dorostu se přesunul ze zálohy do branky. Následoval střídavý start ve Zlivy, kde naskakoval i v poli. V Pištíně pak slavil s dorostem vítězství v Okresním přeboru, poté se dorost zrušil. V mužích vyzkoušel i trénink v Nemanicích, které hráli I.B. třídu. Moc toho sice nenahrál, ale tréninkové jednotky pro něj byly přínosem. Nyní chytá v Pištíně, kde je spokojený a změnu dresu neplánuje. Kromě fotbalu se věnuje i futsalu a v zimě se těší na sálovku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 84 - 0 - 16 %
Komentář experta:

Žabovřesky hrají defenzivní fotbal, ale dokáží i dobře zaútočit, pokud nebude v brance Úsilného brankář Novák, věřil bych i ve větší rozdíl ve skóre.

Tip experta: 1 69 - 5 - 26 %
Komentář experta:

V tomto zápase nemohu tipovat jinak než pro nás, zápasy s Dívčicemi jsou pro nás vždy dost vyhecované a plné karet, takže si myslím, že ani v tomhle případě to nebude jinak. Tipuju na naší výhru o jeden gól.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Mokré minulou sezónu hrálo docela suverénně a tuhle sezónu to zatím nevypadá jinak. Koloděje mají dost náladový fotbal, což se mi potvrdilo i v našem předešlém zápase, kdy po pár neproměněných akcích zápas "vzdali" v 75. minutě. Věřím Mokrému.

Tip experta: 0 5 - 21 - 74 %
Komentář experta:

Výsledky Lipí jsou oproti minulé sezoně zatím spíše průměrné, zatímco Loko zatím vypadá opravdu na postup zpět do vyšší soutěže. Budu ale věřit, že Lipí uhraje první body na domácím hřišti.

Tip experta: 1 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

Borek si pamatuji jen z dorostu, takže moc nevím jak hrajou nyní, Boršov se mi ale nezdá jako silný soupeř, takže budu věřit domácím.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Honza Valenta 5
2. Tomáš Tengl 5
3. Libor Waldhauser 5
4. František Filištein 5
5. Pavel Pícha 4
6. Pavel Příhoda 4
7. Jaroslav Litvan 4
8. Martin Škaroupka 4
9. Jiří Svatoš 4
10. Martin Kudlacek 4
11. David Schneider 4
12. Patrik Beneš 4
13. Jan Horský 3
14. Petr Vazač 3
15. Václav Vávra 3
16. Marek Trčka 3
17. František Pouzar 3
18. Martin Koklar 3
19. Zdeněk Žák 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.