EXPERT TIP - 5.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 4.9.2016

0

Expertem pro 5.kolo IV.třídy skupiny A se stal Josef Střešňák z Rozsoch.




Josef Střešňák

K fotbalu jsem se dostal velikou náhodou v roce 2008. Dnes funguji v klubu T.J. Rozsochy, jako postaru řečeno klubový rozhodčí a snažím se propagovat místní fotbalový klub i navenek. V osobním životě pracuji jako operátor v jedné zahraniční firmě ve Žďáru nad Sázavou," říká Josef Střešňák a doplňuje informace o klubu z Rozsoch.

T.J. Rozsochy byla založena v roce 1953 – následně téměř čtyřicet let vystupovala pod názvem TJ Sokol Rozsochy. Zlaté časy fotbalového klubu přišly s generací Radka Padrtky, Pavla Bureše a dalších. V sezóně 1989/1990 se Rozsochám podařilo postoupit z okresní soutěže. V sezóně 1995/1996 se podařilo vyhrát přeborníka okresu a následně klub působil šest let v I. B třídě Jihomoravské župy. Při reorganizaci dokonce z pátého místa postoupil do I. A třídy Kraje Vysočina. Jsme klub s velkou a dlouhou historií. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 84 - 11 - 5 %
Komentář experta:

Loni sestoupivší Sněžné se před zápasem netají o zisku všech tří bodů v Rozsochách. Rozsochy si již v prvním zápase počínali docela suverénně proti Rovečnému, které se také netají postupovými ambicemi. Věřím, že Rozsochy v "tradičním" derby, které je čeká bude působit stejně suverénně jako proti Rovečnému a získají tři body, Z domácích se prosadí Bureš Michal, za hostující Sněžné to bude buď Ladislav Střešňák nebo jeho bratr Michal.

Tip experta: 0 73 - 16 - 11 %
Komentář experta:

První remízový zápas tohoto kola. Jedná se o souboj na jaře famózní Polničky, která doma jen tak body nerozdává. Hostující celek v minulém kole vyhrál, ale nyní to bude stačit pouze na bod.

Tip experta: 0 73 - 11 - 16 %
Komentář experta:

Jedná se o souboj dvou celků bez jediného bodu v soutěži a zhruba na stejné úrovni soutěže. Bude to přetahovaná, sice asi utkání nenabídne brankové hody, ale bude velice pohledné z obou stran.

Tip experta: 2 11 - 0 - 89 %
Komentář experta:

Hostující Doubravník cestuje na půdu do Bobrové jako favorit, je vidno, že v Doubravníku je hlad po fotbale a jejich desetiletá pauza jim jenom prospěla. Bobrová bude hodně spoléhat na jednoduché protiútoky.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Milan Klíma 4
2. Jaroslav Stupka 3
3. Tomas Brazda 3
4. Jan Mraz 3
5. Jakub Necas 3
6. Roman Velín 3
7. Jan Slámečka 3
8. Matyáš Procházka 3
9. Michal Jedlička 3
10. Jaroslav Vojta 3
11. Karel Řehoř 2
12. Petr Bajer 2
13. Tomáš Hiesböck 2
14. Barbora Štikarová 2
15. Lukáš Broža 2
16. Tomáš Jun 2
17. Martin Ondráček 1
18. Jiří Klusák 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.