EXPERT TIP - 26.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.6.2016

0

Velké finále je tady! Velká Bíteš prohospodařila obrovský bodový náskok, který se smrsknul na pouhopouhý bodík! I tak to má lídr ve svých rukou, stačí když vyhraje v Moravských Budějovicích a nemusí se ohlížet na výsledek Humpolce, který přivítá Přibyslav. Velká pozornost se však bude upírat i na zápasy Jaroměřic, Světlé a Žirovnice. Po kontumaci zápasu v Meziříčí má prvně jmenovaný tým opět sestupové starosti. Ale platí to, co u Bíteše. Pokud porazí Sapeli Polnou, tak se nemusí ohlížet na duely Světlé s Okříškami a Herálce s Žirovnicí. V pěti ze sedmi zápasů o něco půjde, což dělá z posledního kola třaskavou záležitost. Utkání, kde o nic moc nepůjde jsou jen duely Chotěboře s Brodem a Jemnicka s Velmezem..




Marek Pavliš

Posledním expertem tohoto ročníku je redaktor této soutěže. Krajský přebor Vysočiny dělá už sezónu a půl a za tu dobu několikrát slyšel - otipujte si to sám! Je možné, že je to jeho poslední kolo v pozici redaktora "naší" soutěže, rozhodl se tedy poměřit tipérské znalosti veřejně. Všemu přispěla i komplikovaná situace ohledně dořešení zápasu z minulého kola Velké Meziříčí B - Jaroměřice. Po vynesení kontumačního výsledku nezbývalo moc času sehnat někoho lepšího :)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Hosté hrají premiérovvý ročník v KP a mají šanci uhrát jako nováček super výsledek - umístění kolem 5. místa. Budou bodovat, ale kvalitní tým Jemnicka se jako jeden z favoritů soutěže nebude chtít loučit domácí prohrou, i když sestava bude kombinovaná. Proto volím remízu, na tiket bych dal 02

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Bíteš prohrála s Herálcem a pak urvala výhru, ve kterou moc lidí nevěřilo - v Chotěboři. Myslím si, že se to bude opakovat.Po zaváhání se Světlou, kdy věděli ,že jsou nachystány oslavy a byli nervozní se sklidní a nakonec soutěž vyhrají..

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Pokud se má Světlá zachránit, tak prostě musí. Okříšky si přijedou zahrát a udělat žízeň. Kladu si otázku, zda Světlá ten tlak v domácím prostředí ustojí, ale sázím na jejich novou euforii - proto dávám 1.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Chotěboř má slušné jaro. Sice o nic nepůjde, ale trenér Soural se bude chtít proti Brodu rozloučit s ročníkem výhrou. Pokud hosté něco promění, pak může být to páteční utkání gólově divoké -např. 4:2.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Herálec neprodává svoji kůži lehce a Žirovnici tam čeká přetěžký souboj. Možná by raději hosté jeli do Bíteše, než do Herálce, se kterým se přijdou rozloučit věrní a početní příznivci. Žirovnice podle mne čeká z té trojice ohrožených klubů nejtěžší úkol! Tipuji, že to nezvládne a bude čekat na výsledek ze Světlé..

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Jaroměřice jsou po minulém kole pod obrovským tlakem. Měly potřebný bod a za půl hodiny věděly, že o něj na 99% přijdou. Už jen kvůli kouči Salákovi, který si po chybě při střídání sypal popel na hlavu, doufám, že domácí kýžený bod urvou a zachrání se. O sestupu a nesestupu by se mělo rozhodnout ve hře, ne po chybě lavičky a především sudích!

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

To je pro mě tutovka kola. Přibyslav přijede na výlet a Humpolec bude do posledních chvil věřit, že se podaří malý zázrak postoupit do divize!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.