EXPERT TIP - 22.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.5.2016

0

Pomalu a jistě spějeme do soutěžního finále. Dnes se podíváme s naším Expertem kola na další sedmizápasovou porci, tentokráte již 22. kola KP Vysočiny.

Nejprestižnější duel bude patrně k vidění v Jemnici, kde třetí Jemnicko přivítá druhý Humpolec. Nejspíš remíza by se hodila lídrovi z Velké Bíteše, ten se představí v Žirovnici, od které se očekává, že bude hrát jako o život. Derby je na pořadu v Moravských Budějovicích, přijedou Jaroměřice. Body by potřebovala i Světlá, jež přivítá mladíky z Velmezu. Spíš o čest bude hrát Herálec s Přibyslaví a také brodský Slovan. Ten hostí rozjeté Okříšky a bude chtít dát konečně první jarní branku..Ve výčtu zbývá dobře hrající Chotěboř, která přivítá Sapeli Polná




Martin Mašek

Tento týden jsme naše speciály - Expert kola a Hráč kola, vyhradili pro Okříšky. Naším Expertem je totiž asistent trenéra Okříšek Martin Mašek. Ten zde i fotbalově vyrostl. Poté absolvoval dva roky vojny v Dukle Hradec Králové. Následně působil čtyři roky v Třebíči, kde si zahrál dva roky divizi za Horáckou Slávii. Pak se vrátil do Okříšek a pomalu se připravoval na trenérskou činnost. Tu právě v Okříškách zahájil, v zápětí stál u zrodu Fotbalové školy v Třebíči. Působil i jako trenér ligového dorostu HFK Třebíč, následoval přesun do Okříšek, tři roky koučoval v Přibyslavicích a před touto sezónou se vrátil domů do Okříšek, kde s Gustavem Cabúkem vede A tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.