EXPERT TIP - 4.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019

Datum kola: 26.8.2018


Zpět na experttip

Radim Synek

Třiadvacetiletý hráč Polničky v tuhle chvíli Trenér Radim Synek začínal své první fotbalové krůčky v nedalekých Hamrech u kladivářů kde působil v dorostu.Od svých 15 let působí ve své rodné Polničce kam přestoupil rovnou do týmu mužů.Po celou fotbalovou karieru ho provází velni težká zranění v 19 letech si při utkaní přivodil zlomeninu klíční kosti,která ho vyřadila na rok od fotbalu.Po roční pauze se vrátil opět ke svému milovanemu koníčku a v jednom z přáteských utkaní si si zlomil nos,ale pauza už nebyla tak dlouhá.V lonském roce zažil s týmem Polničky postup do třetí třidy kdy na podzim vstřelil pět branek hrál v roli kapitána.Poslední zápas,který se hrál v podzimní časti ve Stražku se mu stal osudovým po ošklivém ataku domacího brankáře kdy z toho padl ješte jeho druhý a vítězný gol v utkaní si zlomil holení a lýtkovou kost.Po dlouhé 6 mesíční rekonvalescenci kdy už se hrála jarní část souteže se dostal opět na místo kam chodil dvakrát týdně trénovat a hrát zápasy ale už jako fanoušek.Když Polnička udržela třetí třídu a nespadla do prasela kam měla namířeno po rezignaci trenera Zachary se rozhodl tým převzít jako hlavní trenér.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 1

Komentář:

Tady bych radši ani netipoval Když vidím nadpis Strážek jde mi husí kůže po zádech co se mi tam stalo a dle informací nejsem jediný pro koho tam byla sanitka a komu praskali kosti. Domácí si pletou občas fotbal s rugby budu rád když se nikomu nic nestane. V prvním kole jsem koukal,že se u domácích v první půli také červenalo.Ale zkusím Radostín jako nováček bude chtít napravit dvě prohry a vydolovat body a věřím,že se jim to povede a vyhraje 1:2. Nezbyde mi než jen si rýpnout do domácích za další kolo vás čekáme u nás, kdy máme pouť máte se na co těšit pokyny rozdávám našim hráčům já (smích).

Karel Novák 2

Marek Vařílek 2

Petr Večeřa 2

Pavel Vondruška 2

Jiří Chlup 2

Jan Jakeš 2

JAN VEČEŘA 2

Big Bond 2

Rudolf Mazánek 2

Ondra Černý 2

Petr Pinkava 2

Zlatan Ibrahimovič 2

Miloš Svoboda 2

Komentář:

Zde bych se pozastavil jen nad tipem "experta" Pan Synek z nás dělá nějaké řezníky, ale kdo se poslední roky pohybuje v okresních fotbalových soutěžích, tak ví, že patříme spíše k technickým mužstvům, které se snaží hrát fotbal. Že se občas na fotbalovém trávníků stane nepříjemnost v podobě zranění, to se prostě stává. Pane Synku, Vaše zranění nám bylo líto, ale sám víte nejlíp, že se tak stalo na téměř neregulerním hřišti po souboji s brankářem, kde jste byl o chvilku dříve než brankář. Dovolím si trvrdit, že 90% hráčů by se v této situaci nezranilo, protože by brankáře přeskočilo a nechtělo za každé situace vstřelit branku. Sice byste nedal gol, ale nepotkalo by Vás takové zranění. A vyločení v prvním kole....to se prostě stává. Ve fotbale padají červené karty i za běžné fauly (od toho červené karty jsou) A Vaši poslední větu neberu jako výhružku, doufám, že to myslíte z "legrace"

Lukáš Broža 2

Michal Matuska 0

Martin Homola 1

Venca Likeš 2

Pavel Mitáš 2

Miroslav Litochleb 2

Michal Koláčný 2

Milan Klíma 1

Milan Neugebauer 2

Pavel Bureš 1

Jakub Bělehrad 1

Nikola Smolíková 0

Zpět na experttip