EXPERT TIP - 4.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019

Datum kola: 26.8.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Radim Synek

Třiadvacetiletý hráč Polničky v tuhle chvíli Trenér Radim Synek začínal své první fotbalové krůčky v nedalekých Hamrech u kladivářů kde působil v dorostu.Od svých 15 let působí ve své rodné Polničce kam přestoupil rovnou do týmu mužů.Po celou fotbalovou karieru ho provází velni težká zranění v 19 letech si při utkaní přivodil zlomeninu klíční kosti,která ho vyřadila na rok od fotbalu.Po roční pauze se vrátil opět ke svému milovanemu koníčku a v jednom z přáteských utkaní si si zlomil nos,ale pauza už nebyla tak dlouhá.V lonském roce zažil s týmem Polničky postup do třetí třidy kdy na podzim vstřelil pět branek hrál v roli kapitána.Poslední zápas,který se hrál v podzimní časti ve Stražku se mu stal osudovým po ošklivém ataku domacího brankáře kdy z toho padl ješte jeho druhý a vítězný gol v utkaní si zlomil holení a lýtkovou kost.Po dlouhé 6 mesíční rekonvalescenci kdy už se hrála jarní část souteže se dostal opět na místo kam chodil dvakrát týdně trénovat a hrát zápasy ale už jako fanoušek.Když Polnička udržela třetí třídu a nespadla do prasela kam měla namířeno po rezignaci trenera Zachary se rozhodl tým převzít jako hlavní trenér.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 77 - 4 - 19 %
Komentář experta:

Máme tu další derby první se odehrálo minulé kolo právě v Polničce kde Hamry vyhráli 3:2 penaltou v závěru. Čekám opět velmi pohledný fotbal plný pěkných akcí a taky emocí a tvrdých soubojů je to derby!!!!Losenice je pro mě zatím velkým překvapením která začala sezonu velmi dobře kdy vyloupila Rožnou kde se moc nevyhrává a v neděli v domácím prostředí porazila Vír a tak neztratila ještě ani bod. Domácí Hamry jsou taktéž 100% určitě to bude vyrovnaný duel a derby nemá nikdy favorita o tom se domácí pro tento zápas přesvědčili minulé kolo u nás.Díky zkušenějším hráčům a možná i některým vypůjčeným z áčka Hamry těsně vyhrajou kdy rozhodne Zábranský.

Tip experta: 0 88 - 4 - 8 %
Komentář experta:

Toto utkání se mi dost špatně tipuje ale doufám,že náš zlepšený a bojovný výkon z minulého kola si dovezeme do Měřína A získáme tam konečně nějaké body.Měřín je sice velmi kvalitní mužstvo ale hrát se dá s každým.Chci mít taky konečně jeden víkend veselejší.(smích)

Tip experta: 2 19 - 19 - 62 %
Komentář experta:

Tento zápas bude mít velmi vysoké parametry oba týmy jsem tipoval na špici tabulky ač Pohledec zaváhal u nováčka v Doubravníku bude chtít opět získat plný bodový zisk ale bude to mít nesmírně těžké protože jim v cestě stojí Osovka která ještě na jaře hrála okres a bude se tam chtít dostat hned zpátky ve dvou utkání vstřelili 5 branek a ještě ani jednu neinkasovali proto si myslím že i teď zvítězí a odveze si všechny body z horké půdy Pohledce.

Tip experta: 1 88 - 8 - 4 %
Komentář experta:

Doubravník zajíždí do Březí,které doma moc body nerozdává a hlavně si zatím zvyká na novou soutěž do,které před sezonou postoupil.Vůbec nechci snižovat jejich výkon doma budou hrát určitě kvalitně a většinu bodu budou dělat tam jeden už mají z domácí remízy s Pohledcem.Pamatuji si na to když jsme tam hráli ještě v pralese.tipuji 3:1 za domácí Dostal,Jakeš dvakrát za hosty jeden z rodiny Vojtů.

Tip experta: 1 81 - 15 - 4 %
Komentář experta:

Bohdalov zažívá podobný start jako my dvakrát po sobě prohrál na domácím hřišti asi tam dost lepí i sestavu.Věchnov bude jasný favorit a budou spoléhat na výborného gólmana proto věřím ve výhru domácích.

Tip experta: 0 46 - 31 - 23 %
Komentář experta:

V tomto zápase tipuji hodně gólů oba týmy mají šikovné střelce Rožná překvapivě doma padla v prvním zápase s Losenicí.U Rožné, ale platí to stejné jako u Březí ani odtud se moc body nevozí.Vír se vystřílel v prvním zápase proti nám ale minulé kolo nedal v Losenici ani gól.zkusím remízu 4:4

Tip experta: 1 19 - 8 - 73 %
Komentář experta:

Tady bych radši ani netipoval Když vidím nadpis Strážek jde mi husí kůže po zádech co se mi tam stalo a dle informací nejsem jediný pro koho tam byla sanitka a komu praskali kosti. Domácí si pletou občas fotbal s rugby budu rád když se nikomu nic nestane. V prvním kole jsem koukal,že se u domácích v první půli také červenalo.Ale zkusím Radostín jako nováček bude chtít napravit dvě prohry a vydolovat body a věřím,že se jim to povede a vyhraje 1:2. Nezbyde mi než jen si rýpnout do domácích za další kolo vás čekáme u nás, kdy máme pouť máte se na co těšit pokyny rozdávám našim hráčům já (smích).

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Bureš 5
2. Martin Homola 5
3. Big Bond 4
4. Milan Neugebauer 4
5. Karel Novák 4
6. Jakub Bělehrad 4
7. Lukáš Broža 4
8. Jiří Chlup 4
9. Jan Jakeš 4
10. JAN VEČEŘA 3
11. Pavel Mitáš 3
12. Rudolf Mazánek 3
13. Michal Koláčný 3
14. Ondra Černý 3
15. Milan Klíma 3
16. Zlatan Ibrahimovič 3
17. Miloš Svoboda 3
18. Petr Večeřa 3
19. Nikola Smolíková 3
20. Pavel Vondruška 3
21. Michal Matuska 3
22. Petr Pinkava 2
23. Marek Vařílek 2
24. Miroslav Litochleb 1
25. Venca Likeš 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.