EXPERT TIP - 13.kolo Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 18.8.2018

0

Třetí třída v novém provedení jedné skupiny byla kvitována jak vedením berounského fotbalového svazu, tak i kluby a hráči. V jedné skupuně se bude hrát i v novém soutěžním ročníku. Mezi favority lze zařadit i celek Všeradic, v jehož středu hraje důležitou roli Stanislav Šebek (na snímku uprostřed mezi otcem Stanislavem a bratrem Tomášem).




Stanislav Šebek

Kariéra sedmadvacetiletého hráče Všeradic je poznamenána několika zraněními. Přesto je Stanivlav Šebek plný chutě do práce, a když se nedostane na hřiště, tak je jednou z duší všeradického klubu. Navíc jeho otec stejného jména stále trénuje a společně se jezdí dívat na mladšího bratra Tomáše, který kope za třetiligový Králův Dvůr. Jak se povede Všeradicím vstup do nového ročníku?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hostomice mají po odlivu spousty kvalitních hráčů kádr velmi podobný tomu z jara ve čtvrté třídě. Na Podluhy to nestačilo a tipuji, že teď to bude podobné – těsná výhra Podluh.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady nemůžu jinak – 1! V poslední době máme problém s koncovkou, ale máme v dobré paměti náš poslední domácí výprask od Mořiny - věřím, že k tomu přistoupíme, jak se sluší, nějaké góly tam konečně dotlačíme a zápas zvládneme.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Třebaň se, mám pocit, zvedá, ale Tetín ukáže vyšší kvalitu a odveze si všechny body.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Zaječovu utekl postup o kousek, Osek se ale neporáží snadno. Tipuji remízu s vyšším počtem vstřelených gólů

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Na Svaté se nehraje dobře, ale s Nižborem jsme se střetli během přípravy a mám pocit, že zase nabírá na síle. Žádný nářez to nebude, ale věřím ve výhru Nižboru.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hudlice se na jejich hřišti neporáží snadno a nečekám, že béčko Cerhovic by je mělo potrápit. Tipuji tedy výhru Hudlic s vyšším gólovým rozdílem.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Loděnické béčko je pro mě hodně fotbalový a nepříjemný soupeř. Myslím, že s Újezdem si poradí a uloupí všechny 3 body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.