EXPERT TIP - 1.kolo Středočeský | 1.B třída sk. E, 2018-2019

Datum kola: 26.8.2018

0

V 1.B třídě Středočeského kraje nezůstal "kámen na kameni", ale přeci jen v této tabulce už delší čas figuruje tým z berounského okresu AFK Loděnice, který vstupuje do nové sezóny nejen s novým generálním sponzorem a partnerem, ale i zkušeným trenérem Ludvíkem Herejtem.

Dlouhou dobu byl ale lodivodem AFK Loděnice trenér, fotbalový sekretář a publicista Jan Beźó, který působí i v hořovickém fotbale. Jen tak mimochodem, právě Hořovicko B je nováčkem 1.B třídy Středočeského kraje, když zvítězilo v Okresním přeboru Berounska a stejně je nováčkem vítěz Okresního přeboru Plzeň - západ Chotěč, suverénní vítěz Okresního přeboru Příbramska Milín a druhý celek berounského okresního přeboru Zdice.

Z 1.A třídy navíc spadl poslední SK Nový Knín a dobrovolně i SK Černolice, které skončily sedmé.




Jan Bežó

Jan Bežó, úspěšný fotbalový trenér, otec fotbalového divizionáře a sekretář z berounského okresu, tvrdí, že je sám velmi zvědaví na nový ročník 1.B třídy skupiny E Středočeského kraje.

"Hned čtyři nováčci, jeden sestupující podle výsledků a jeden sestupující dobrovolně. Vlastně se v této soutěži úplně jinak rozdají karty. Favorité? Snad stabilní Loděnice a rezerva Hořovicka se širším kádrem, možná dobře rozjetý Milín. A hned několik - černých koní soutěže - Choteč, Rožmitál a snad i Nový Knín," říká Jan Beźó, jehož syn je vynikajícím hořovickým a divizním fotbalistou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 50 - 17 - 33 %
Komentář experta:

Souboj dvou týmů, které s touto soutěží již mají své zkušenosti. Kdyby se hrálo v Letech, tak bych tioval výhru zmíněného celku, ale Rudná nebude chtít v doomácím prostředí odevzdávat body. A tak se asi po remíze budou kopat penalty.

Tip experta: 0 50 - 33 - 17 %
Komentář experta:

Tak to je velká neznámá! Jak moc se změní kádr sestupujícího Nového Knína a bude to stačit na Zdice, které ještě loni hrály o dvě soutěže níže? Tak, že by remíza a čekalo se na loterii zvanou penalty?

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Rezerva divizního mužstva z Příbramska hostí SK Chlumec z Berounska, který se loni v posledních kolech dost divoce zachraňoval. Pro domácí hovoří zkušenost, pro hosty bojovnost. Ta ale asi na rezervu Dobříše stačit nebude, a tak tři body přeci jen s největší pravděpodobností zůstanou doma.

Tip experta: 1 83 - 0 - 17 %
Komentář experta:

Tímto zápasem soutěž začne v sobotu dopoledne, nový domácí trenér to ale proti nováčkovi a vítězi Okresního přeboru Praha - západ nebude mít vůbec jednoduché. A přestože jsou Loděnice remízovým mužstvem, tentokrát by přeci jen měly vyhrát.

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Černolice dobrovolně sestoupily z 1.A třídy ze sedmého místa, jejich kádr hodně oslabil. Spartak Rožmitál se loni v této soutěži zachránil a má kádr plný hráčů bývalé příbramské Marily. Hosty trochu provází smůla, ale v černolicích by ji mohli prorazit a vyhrát.

Tip experta: 0 33 - 17 - 50 %
Komentář experta:

Domácí nováček a vítěz berounského okresního přeboru narazí na velmi dobře hrající Daleké Dušníky, které umí zejména na venkovních trávnících překvapit. že by remíza a šly se kopat penalty, ve kterých se zejména hosté velmi dobře vyznají.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kuriózní souboj. Obě mužstva byly kdysi farmami Příbrami a hrála ČFL (tedy v případě hostujícího áčka Cábelíků ještě hrají - pozn. redakce). Milín vyhrál suverénně Okresní přebor Příbramska a bude chtít začít ve velkém stylu, rezerva Cábelíků je kvalitní, ale v Milíně asi bodovat nebude.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Josef Tůma 4
2. Radek Vostárek 3
3. Jiří Jetmar 3
4. Jiří Klik 2
5. Pavel Krása 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.