EXPERT TIP - 26.kolo Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 17.6.2018

0

Expertem 26. kola 1.B třídy skupiny B je Aleš Kolařík z Rapotic.

 

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Aleš Kolařík

Aleš Kolařík je vedoucím týmu z Rapotic, se kterým letos slaví postup do 1.A třídy. Dohrají Rapotice jarní část bez porážky?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 29 - 21 - 50 %
Komentář experta:

Bíteš sice v posledních třech kolech nezískala ani bod, ale přesto ji v domácím prostředí favorizuji. Hartvíkovice si remízou se Štěpánovem značně zkomplikovaly boj o záchranu. V Bíteši musí hrát na vítězství a myslím, že by to mohlo domácím vyhovovat.

Tip experta: 1 56 - 8 - 36 %
Komentář experta:

Další důležitý souboj z hlediska zápasů o záchranu. Velký Beranov patří ke špičce 1. B třídy a má nesmírně nebezpečnou hru dopředu. Štěpánov, pokud se chce zachránit, tak musí doma vyhrát. Myslím si, že s bojem o záchranu mají domácí hodně zkušeností a pro ně důležitý duel zvládnou za tři body.

Tip experta: 1 96 - 4 - 0 %
Komentář experta:

Nerad tipuji naše zápasy, protože většinou nevyjdou (smích). Na podzim se nám vzájemný zápas povedl. I nadále platí, že jaro chceme dokončit bez porážky.

Tip experta: 2 36 - 44 - 20 %
Komentář experta:

Rantířovu se jarní část soutěže příliš nevydařila. V posledních kolech dávají v Rantířově příležitost zejména dorostencům a proto je pro mne mírným favoritem nepříjemný a agresivní Bohdalov.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Říká se, že poslední krok bývá nejtěžší. Svratka proti již jasnému sestupujícímu potřebuje urvat tři body a poté bude slavit postup o soutěž výše. Myslím si, že v domácím prostředí to svěřenci trenéra Kříže zvládnou, i když neočekávám jednoznačný výsledek.

Tip experta: 1 56 - 8 - 36 %
Komentář experta:

Po loňském výborném šestém místě nyní Nedvědice hraje o záchranu. Navíc hostí Stařeč, která má na jaře výtečnou formu. Nedvědice však většinu bodů dokázala získat doma na svém specifickém hřišti a myslím si, že zvítězit dokáže i tentokrát.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Měřín stále hraje o druhé postupové místo, ale po porážce v Radešínce nemá situaci ve svých rukou. Musí zvítězit a spoléhat na ztrátu Radešínky. Polná na jaře nepředvádí vůbec špatné výkony, zkraje jara se rychle vymanila z bojů o záchranu a nyní hraje v klidném středu. Přesto očekávám vítězství domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Bříza 6
2. Tomáš Kilián 5
3. Jakub Dolníček 5
4. Pavel Bureš 5
5. Jiří Chlup 5
6. Michal Vodička 5
7. Rosťa Ježek 5
8. Tomáš Laš 5
9. Tomáš Švarc 4
10. Jiří Jetmar 4
11. Petr Munduch 4
12. Robert Markovič 4
13. Jakub Sýkora 4
14. Petr Jelínek 4
15. Martin Mužátko 4
16. Miloslav Kafka 4
17. Milan Neugebauer 4
18. Jiří Šoukal 4
19. Tomas Brazda 4
20. Rostislav Kittler st 4
21. Pavel Procházka 3
22. Radek Smejkal 3
23. Josef Nejedlý 3
24. Svatoslav Rychtecký 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.