EXPERT TIP - 30.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 17.6.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Naším expertem 30. kola KP je stoper Tomáš Hajdušek z Katovic, který se po dlouhodobějším pobytu v zahraničí vrátil zpět do Katovic a také na hřiště.




Tomáš Hajdušek

Tomáš Hajdušek začal s fotbalem v Katovicích, kde ho v přípravce trénoval jeho děda. Do žákovských kategorií zamířil do Strakonic, kde se v sedmnácti letech i díky špatné finanční situaci v klubu dostal na půl roku do kádru tehdy třetiligového áčka. Po několika startech v ČFL přešel do českobudějovického Dynama U19, ale přes hráče Tischlera a Kaláška se do stoperské dvojice natrvalo neprobojoval a po půl roce zamířil zpět do Strakonic. Po třech sezónách v divizi odešel na podzim 2010 do rodných Katovic a těm odvádí cenné služby již osmým rokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Olešník je doma silný a Dražice budou hrát s nožem na krku. Co jsem minulý víkend slyšel od kluků z Dražic, tak se příliš nescházejí a možná není úplně síla a vůle soutěž zachránit. Přestože mají ve svém středu zkušené hráče Kromku, Veselého a Horku, myslím, že to na velkém hřišti v Olešníku neuběhají a projeví se domácí kvalita.

Tip experta: 2 19 - 6 - 75 %
Komentář experta:

Želeč má nejlepší tým v přeboru a zaslouženě ho celý vyhrála. Oproti J. Hradci mi přijdou želečtí zkušenější a určitě si nebudou chtít pokazit dokopnou prohrou v Oseku. Navíc jsou hráči Želče fyzicky dobře vybaveni a hlavní zbraně Oseka tak na ně nebudou platit.

Tip experta: 2 50 - 31 - 19 %
Komentář experta:

Tento zápas se těžko tipuje, ale myslím, že bez Pouzara se domácím bude hrát těžko a přenechají nedobrovolně všechny body čimelickým.

Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

Tady samozřejmě nemůžu tipovat jinak. Věřím, že navážeme na dobrý výkon z Dražic a Hlubokou porazíme před dokopnou i do třetice. Musíme pohlídat Standu Legendu při standardkách, vezmu si ho na starost a připravím si do štulpny špendlíky (úsměv).

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Další jasná jednička. Včelnice už soutěž jen dohrává, naopak Milevsko zakončí jaro dalším tříbodovým ziskem. Vzduchotechnikům se jaro opravdu povedlo.

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Tady je to jasná jednička. Dačice uhráli na jaře jen 3 body za pro mě pořád zcela nepochopitelnou výhru s námi. Naopak Sokol hraje s vidinou záchrany v přeboru.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady už je předehráno.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Zde již také předehráno.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marian Geno 6
2. Jiří Jetmar 6
3. František Praus 5
4. Jiří Štecher 4
5. Pavel Tauber 4
6. Ladislav Beran 4
7. pavel mikšátko 4
8. Michal Lemberka 4
9. Andrea Distelová 3
10. filip schober 3
11. František Pouzar 3
12. Věra Hochová 3
13. Jaroslav Kadlec 3
14. Martin Blazek 3
15. Jan Hoch 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.