EXPERT TIP - 24.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 2.6.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




David Roubal

"Ahoj, jmenuji se David Roubal a hraji v záložní formaci celku TJ Tatran Červená Řečice." S Davidem jste měli možnost se blíže seznámit v rámci jeho vítězství v anketě o nejlepšího hráče 5. kola, kterou ovládl navíc se solidním náskokem na druhou příčku. Nyní se na fotbalunas.cz vrací jako expert a po vzoru Pavla Karocha se pustí do odvážných, přesto však fakty podložených tipů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

H. Cerekev má kvalitní mužstvo, které o sobě ví a hraje pohledný fotbal o čemž jsme se na vlastní kůži přesvědčili v posledním utkání proti nim, a i když jim chyběli někteří hráči, tak na hře to nebylo znát. Naopak Budíkov se trápí. Jasná 1.

Tip experta: 0 43 - 36 - 21 %
Komentář experta:

Očekávám pohledné utkání, oběma celkům v podstatě o nic nejde, a proto tipuji 0.

Tip experta: 2 7 - 7 - 86 %
Komentář experta:

Počátky nezažívají sezonu na kterou byly zvyklé a v tabulce jsou až 12. a stále nemají jistotu záchrany v PL, naopak borci z Tatranu se nemusejí o nic strachovat a proto očekávám výhru hostů, kteří opanovali i první vzájemný duel.

Tip experta: 1 57 - 7 - 36 %
Komentář experta:

Pacov je doma velmi silný protivník a na kontě má při domácích zápasech téměř jen výhry, “žlutá ponorka” si s ním tedy venku neporadí.

Tip experta: 1 29 - 21 - 50 %
Komentář experta:

Z mého pohledu jednoznačný šlágr tohoto kola. Maraton, který má ambice po letech postoupit do B třídy, nebude chtít svou kůži dát zadarmo, ale venku má přece jen o poznání horší bilanci, než-li na domácím hřišti a proto si myslím, že domácí zvítězí, ale jen velmi těsně.

Tip experta: 2 7 - 21 - 72 %
Komentář experta:

Předposlední Lukavec hraje téměř o všechno, ale jeho mladý tým postrádá zkušenosti a to se v letošním ročníku PL projevuje nejvíce. Jiřičtí přece jen mají pár hráčů, kteří mají lecos odehráno a proto vítězství věštím hostujícím fotbalistům.

Tip experta: 0 64 - 29 - 7 %
Komentář experta:

Obrataň je doma velmi nepříjemným soupeřem, ale i Čejov se jistojistě pojede ještě poprat o mistrovské body. Šance obou celků vidím v tomto klání vyrovnaně.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Filípek 3
2. Jakub Kalina 2
3. Milan Zeman 2
4. Pavel Šiška 2
5. Lukáš Novotný 2
6. Jolana Hnátová 2
7. Patrik Macháček 2
8. Jakub Mach 2
9. Jiří Jetmar 2
10. Pavel Nápravník 1
11. Petr Holenda 1
12. Venca Likeš 1
13. Jan Přibyl 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.