EXPERT TIP - 24.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 3.6.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Málek

O natipování 24. jsme požádali záložníka Vísky Lukáše Málka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 17 - 25 - 58 %
Komentář experta:

Dolák minulé kolo obral o body přibyslav hrající doma. Myslím, že do tohoto utkání dají úplně vše a Věžnici zdolají, aby měli jistotu záchrany, stále je ve hře ještě 9 bodů.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V Lipnici jsme hráli minulé kolo a jestli nepředvedou lepší výkon než proti nám, na body v Kožlí pomýšlet nemohou. Kožlí bude chtít odčinit výprask z Brodu, takže tady za jedna.

Tip experta: 0 17 - 25 - 58 %
Komentář experta:

V tomto utkání Keřkov bude na svém malém tenisovém kurtu Přibyslav trápit. Ale hosté se nedají lacino, vidím to na kříž.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

V tomto utkání je jasným favoritem slovan, ale bude záležet, zda budou mít domácí nějaké hráče z A týmu. Každopádně krásný stadion ve Světlé by měl hostům vyhovovat v jejich kombinaci. I když mají postup jistý, zápas si užijí a zvítězí. A nám pomohou v udržení 5. příčky.

Tip experta: 2 42 - 25 - 33 %
Komentář experta:

Tady je to přímý souboj o 7. místo. Okrouhlice je doma velice silná a na svém hřišti umí potrápit kde koho. Já ale přeji vítězství Dlouhé Vsi, kde hraje můj dlouhodobý kamarád a skvělý fotbalista Pavel Pospíchal. Takže za dva na Dlouhou Ves.

Tip experta: 1 33 - 8 - 59 %
Komentář experta:

Tak doma samozřejmě věřím, že budeme minimálně vyrovnaným soupeřem. A že Šmolovy dokážeme porazit. Základ je uhlídat jejich střelce Bdžocha. Naši fanoušci nás poženou a my Šmolovům vrátíme porážku z podzima. Takže samozřejmě za jedna!!

Tip experta: 2 17 - 25 - 58 %
Komentář experta:

Tady už by měli zabrat především domácí. Pokud se nechtějí rozloučit s OP. Ale vidím to na výhru GJ, kde mám taky kámoše Satrapu, tak snad jim vystřelí vítězství a udělají velký krok k záchraně soutěže, kterou si určitě zaslouží.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Jetmar 4
2. Radek Čapek 4
3. marek med 4
4. Jakub Bačkovský 3
5. Luděk Freudenreich 3
6. Jan Enderle 3
7. Lukáš Dobrovolný 3
8. Kamil Brázda 3
9. Lenča Beránková 3
10. Ondřej Bachmann 3
11. Venca Likeš 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.