EXPERT TIP - 22.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 6.5.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




René Černohorský

Do role experta nadcházejícího kola I. A třídy se ochotně pasoval René Černohorský, který má fotbal na Opavsku v malíku, protože vykonává funkci místopředsedy Okresního fotbalové svazu Opava, šéfuje svazové komisi mládeže a zároveň je vedoucím mužstva hradeckých fotbalistů. V civilním životě pak pracuje jako policejní mluvčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 19 - 0 - 81 %
Komentář experta:

Hosté mají na jaře obrovskou fazonu. Jsou skoro k neporažení, ale podle mě stejně jako minule klopýtnou a jejich ego znovu trošičku poklesne. Tip 1.

Tip experta: 1 25 - 0 - 75 %
Komentář experta:

Přiznám se, že ani jeden tým osobně neznám. Budu tedy věřit krásnému domácímu prostředí, místnímu publiku a celému oddílu. Tip 1.

Tip experta: 2 81 - 13 - 6 %
Komentář experta:

Hostující mužstvo si za obrovskou snahu odveze tři bodíky a vyloupí tak tým z Hlučínska. Domácím hráčům a jejich bezvadnému starostovi to sice nepřeji, ale dávám dvojku. Tip 2.

Tip experta: 0 43 - 19 - 38 %
Komentář experta:

Toto utkání podle mého názoru nepozná vítěze. Na trávníku sice bude dominovat mužstvo z opavského okresu, ale vybojuje pouze bod. Tip 0.

Tip experta: 2 68 - 13 - 19 %
Komentář experta:

Proti Kobeřicím jsme s Hradcem nastoupili v zimní přípravě a momentálně neznám v opavsko-bruntálském okrese lepší mužstvo. Nyní se to potvrdí, takže tipuji výhru hostů. Tip 2

Tip experta: 1 68 - 13 - 19 %
Komentář experta:

V tomto případě bych si přál, aby se z vítězství radovali domácí fotbalisté. Mám k tomu hodně osobních a soukromých důvodů. Tip 1

Tip experta: 0 69 - 25 - 6 %
Komentář experta:

Tohle je pro mě obrovsky komplikované rozhodnutí. Oba oddíly mám rád. Jejich realizační týmy, hráče, obyvatele a starosty obou obcí. Mám mezi nimi hodně kamarádů a známých, nechci si je rozhněvat, takže zkusím plichtu. Tip 0

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Kozelek 4
2. Adam Procházka 3
3. Josef Dvořák 3
4. Marek Kulaviak 3
5. Michal Pěntka 3
6. Lukáš Stepek 3
7. Karel Klos 3
8. René Klement 3
9. Venca Likeš 2
10. Miroslav Mička 2
11. Aleš Hiemer 2
12. Jan Krčmařík 2
13. Jiří Jetmar 2
14. Iva Laryšová 1
15. Peter Harčarik 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.