EXPERT TIP - 21.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018

Datum kola: 29.4.2018

0

Také v nadcházejícím 21. kole I. B třídy skupiny D. se bude na co koukat na programu je tradičně sedm mistrovských utkání, z nichž některá jistě přilákají do ochozů spoustu fanoušků. Jako experta jsme tentokrát oslovili  Honzu Ollendera z FC Kopřivnice.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




JAN OLLENDER

Zkušený útočník, který působil několik let v Baníku Ostrava, později Frýdek- Místek, Nový Jičín, Vítkovice, Hukvaldy. Tento hráč je pro Kopřivnici velice důležitý. Vyniká svou rychlosti a technikou, což se odvíjí na jeho vstřelených gólech. Fotbal je pro něho číslo 1!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Minulé kolo jsme právě hráli proti Vlčovicím. Musím říct, že Vlčovice to budou mít se záchranou ještě hodně těžké. Co se týče Pustějova na jaře ještě nezískal ani 1 bod. Můj tip je remíza a že ani jeden tým nevstřelí gól.

Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

V sobotu zajíždíme do Fryčovic. Věřím našemu týmu a proto si odvezeme všechny 3 body. Na jaře jsme zatím hráli jenom 3 zápasy, protože Mořkov s námi odložil utkání. Za 3 zápasy jsme získali 7 bodu což, není špatné, ale mohli jsme mít i 9 bodů kdybychom nedostali hloupý gól v Tiché v 93. minutě na 1:1. Což mě mrzelo, ale hned další utkaní jsme doma zvládli s přehledem, když jsme porazili Vlčovice 5:0. Body z Fryčovic budou naše!

Tip experta: 0 90 - 10 - 0 %
Komentář experta:

Myslím si, že oba celky jsou kvalitně na tom zhruba stejně. Veřovice i Starý Jičín má pár starších zkušených fotbalistu doplněno mladšími hráči. Viděl bych to, že utkaní skončí remízou, a ani v tomto utkání nepadne moc gólu.

Tip experta: 2 40 - 10 - 50 %
Komentář experta:

V tomto utkání vyhraje Spálov. Mořkov se sice bude snažit něco uhrát, ale nepodaří se jim to herní kvalita Spalova je větší a fotbalovější. Spálov vstřelí určitě více jak 2 branky.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Odry vyhrají. Sice bych to přál týmu z Hukvald, protože jsem na Hukvaldech rok působil a dokázali jsme postoupit do 1.B třídy, ale obavám se, že letos bohužel Hukvaldy spadnou opět do nižší soutěže. Přeji jim, ale hodně štěstí a ať se ještě nevzdávají!

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

V tomto utkání vyhraje Fulnek. V minulém kole překvapivě remizoval doma proti Spalovu 1:1, což bylo pro všechny velké překvapení. Jeseník prohrál doma s Veřovicemi jasně 1:4. Myslím si, že jedině možné další a poslední překvapení se stane, že Fulnek ztratí body právě u nás v Kopřivnici. (smích) Ale musím uznat, že Fulnek jednoznačné ovládl celou soutěž a zaslouženě postoupí.

Tip experta: 0 70 - 30 - 0 %
Komentář experta:

Podle mě jasné remízové utkání. Tichá je sice na tom co se týče bodu lépe, ale herně si myslím, že jsou na tom oba týmy stejně.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Kocurek 7
2. vladan zindler 7
3. Jiří Jetmar 6
4. Luděk Remeš 6
5. Radim Krása 5
6. Venca Likeš 5
7. Lukáš Matula 4
8. René Seidler 4
9. Jaroslav Hanák 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.