EXPERT TIP - 23.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 29.4.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Expertem 23. kola je zkušený harcovník týmu Katovic Karel Cibulka!




Karel Cibulka

S fotbalem začínal ve svých pěti letech ve Strakonicích, kde také odehrál všechny mládežnické kategorie. V osmnácti letech byl z dorostu vytažen rovnou do ČFL, kde v sestupové sezóně pravidelně nastupoval a sbíral zkušenosti. Sám vypráví, že na svůj první start v mužích na Vršovické Bohemce před 5600 diváky nikdy nezapomene. Dalších 5 let hrál divizi ve Strakonicích, kde v pouhých dvaceti navlékl kapitánskou pásku. Když se položil fotbal ve Strakonicích, rozhodl se jít za fotbalovými kamarády a skvělým zázemím do Katovic. Třikrát se spoluhráči atakovali postup do KP. V jeho čtvrté sezóně se to jemu a jeho týmu konečně podařilo a nyní válčí v KP již třetím rokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Želeč hraje v pohodě a předvádí dobré výkony. Konkurentovi od Vajgaru odskočili na čtyři body a tento rozdíl se po víkendu nezmenší. Protivín na jaře není zatím ve formě, aby mohl Želči konkurovat a domací si všechny body pohlídají.

Tip experta: 0 19 - 14 - 67 %
Komentář experta:

Jedno z utkání, na které jsem velmi zvědavý. Rudolfov na jaře ztratil jen v bezbrankové remíze v Protivíně, Hradec pak byl pro mě po našich zápasech s aspiranty na titul největší favorit na vítěze KP. Za mě opět dělba bodů.

Tip experta: 1 83 - 13 - 4 %
Komentář experta:

Druhý zápas, na který jsem hodně zvědavý. Hluboká je na jaře velkým překvapením a ztratila body jen jednou. Olešník má velice dobrý kádr a určitě bude chtít napravit dost nepovedený výkon ze zápasu s Rudolfovem.Těžký tip, který zkusím upřesnit - o vítězství rozhodne hlavou z rohu Standa Legdan a tři body zůstanou v podzámčí.

Tip experta: 2 4 - 9 - 87 %
Komentář experta:

I když nepodáváme oku lahodící výkony, třemi výhrami v řade jsme se dostali do pohody a nezbývá, než to potvrdit v dalekých Dačicích, které po prohře s Včelnici již asi definitivně pohřbily šanci na udržení v KP. Nám se daří střelecky. Myslím si tedy, že nás sice nečeká nic jednoduchého, ale věřím a doufám v naše vyšší vítězství. Takže dvojka.

Tip experta: 1 96 - 4 - 0 %
Komentář experta:

V Čimelicích se nehraje lehce, a proto i přes problémy s kádrem (které má dnes v KP téměř každý) si domací s tápajícími Dražicemi poradí a všechny body zůstanou čimelickým.

Tip experta: 0 57 - 38 - 5 %
Komentář experta:

Osek zažívá poměrně povedené jaro a minulé kolo potrápil i Hradec.Třeboň naopak na jaře příliš neválela, ale změnila to v minulém kole jasnou výhrou nad týmem jara z Milevska. Mysím, že Třeboň potvrdí zlepšení a že si ze specifického oseckého prostředí odveze bod.

Tip experta: 1 26 - 30 - 44 %
Komentář experta:

Áčko Táborska se musí začít poohlížet po záchraně v NFL. Hraje dopoledne před zápasem "B" týmu, takže je otázka, jaká sestava do Včelnice přijede. Včelnice může ještě bojovat o záchranu, proto zkusím tipnout, že si s mladíky z Táborska poradí a všechny body zůstanou ve Včelnici.

Tip experta: 1 96 - 4 - 0 %
Komentář experta:

Sezimák u nás v minulém kole nepředvedl špatný výkon, myslím si však, že Milevsko stejně jako my využije okének v jejich obraně a zapomene na prohru z Třebone. Milevsko se bude radovat z jednoznačnějšího vítězství.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Andrea Distelová 4
2. Štefan Valigurský 4
3. Jiří Klik 4
4. Jiří Jetmar 4
5. pavel mikšátko 4
6. Věra Hochová 3
7. Martin Blazek 3
8. Stanislav Legdan 3
9. Venca Likeš 3
10. Dominik Holman 3
11. František Pouzar 3
12. Miroslav Vican 3
13. Josef VRABEC 3
14. Matěj Kostka 2
15. Jaroslav Kadlec 2
16. Lukáš Lízal 2
17. Patrik Krull 2
18. Jan Hoch 2
19. Radek Holý 2
20. Pavel Tauber 2
21. František Praus 2
22. Vojtěch Čuřík 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.