EXPERT TIP - 17.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 15.4.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Strachoň

S fotbalem začínal v Radešínské Svratce, kde prožil žákovská léta. V dorostu nastupoval za tým T.J. Rozsochy a v mužské kategorii následoval  přesun do klubu TJ Srážek. Zde začal trénovat jako hrající trenér, když vedl dva roky místní fotbalisty. Poté se vrátil zpět do Radešínské Svratky, zde trénoval A tým a jeho zásluhou se objevilo jméno Radešínské Svratky zpět na mapě krajských soutěží. V létě loňského roku se kruh uzavřel a nyní trénuje A tým Rozsoch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 76 - 18 - 6 %
Komentář experta:

Myslím si, že v tomto utkání zvítězí domácí. Na domácím hřišti umí zahrát, navíc Osové Bítýšce se nedaří, takže se přikláním na stranu domácích.

Tip experta: 1 94 - 3 - 3 %
Komentář experta:

Počítky byly už na podzim velice silné a dokazovali to i na hřišti. Po jejich zimním posílení to asi nebude jinak. Radostín mě zatím velice mile překvapuje, po změnách u týmu se jim začalo dařit. Určitě nebudou chtít prodat kůži lacino, navíc jsou z domácího hřiště zvyklí na menší prostor, zápas vidím vyrovnaně, ale asi zvítězí domácí, i když nejraději bych dal dvojtip 10.

Tip experta: 1 94 - 3 - 3 %
Komentář experta:

V tomto utkání čekám mnoho brankových příležitostí. Bude asi záležet na tom, jak kdo promění svoje brankové příležitosti. Křižanovu se daří, potvrdil to v derby s Jívoví, Křoví je zase schopno nastřílet mnoho branek, ale také mnoho dostat. Tipuji, že domácí vyhrají 6:2.

Tip experta: 0 58 - 24 - 18 %
Komentář experta:

Naše utkání bude velice důležité pro obě mužstva už vzhledem k postavení v tabulce. Oba týmy potřebují body. Nás se zatím trochu drží smůla, zejména na domácím hřišti, kdy hrajeme jako by v křeči. Věřím svým hráčům, ale proti nám bude stát silný a odhodlaný soupeř. Chtěli bychom nicméně bodovat.

Tip experta: 0 58 - 39 - 3 %
Komentář experta:

Vyrovnané utkání si myslím, že skončí remízou. Nová Ves je na jaře obvykle lepší než na podzim, Bobrová také hraje dobře, proto si myslím, že bude k vidění pohledné utkání a skončí remízou.

Tip experta: 2 12 - 33 - 55 %
Komentář experta:

Rožínce se přestalo dařit, zato Hamry, i když si nevytváří tolik brankových příležitostí, mají zkušené mužstvo a dokáží udržet i díky výbornému brankáři vzadu nulu. Myslím si, že budou Hamry pokračovat ve vítězné sérii a odvezou si tři body i z Rožínky.

Tip experta: 2 70 - 18 - 12 %
Komentář experta:

Tady čekám překvapení. Bystřice mě zatím moc nepřesvědčuje, dokáže sice diktovat hru, zejména když je posílená, ale jinak nic moc. Naopak si myslím, že Jívoví bude chtít po domácí prohře v derby s Křižanovem ukázat, že na tom není špatně a jeho mladému týmu bude hra na brejky v Bystřici sedět a prosadí se jak Jindra Horký, tak i Míra Koukola.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Stupka 4
2. Martin Petr 4
3. Jan Mládek 4
4. Roman Velín 4
5. Jakub Vařejka 3
6. Martin Pokorný 3
7. Vojtěch Šmahel 3
8. Ondřej Plechatý 3
9. Petr Večeřa 3
10. Milan Neugebauer 3
11. Martin Kaňka 3
12. Jakub Bělehrad 3
13. Jaroslav Uhlíř 3
14. Jiří Chlup 2
15. Vít Havelka 2
16. Marek Vařílek 2
17. Vojtěch Zedníček 2
18. Karel Řehoř 2
19. václav bureš 2
20. Zlatan Ibrahimovič 2
21. František Mládek 2
22. Ondra Černý 2
23. Petr Bajer 2
24. Marek Žejšek 2
25. Pavel Bureš 2
26. David Šobej 2
27. Martin Homola 1
28. JAN VEČEŘA 1
29. Jiří Jetmar 1
30. Petr Jelínek 1
31. Lukáš Broža 1
32. Pavel Vondruška 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.