EXPERT TIP - 18.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 8.4.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Za experta jsme vybrali Michala Pěntku z Ludgeřovic.




Michal Pěntka

Zkušený útočník Michal Pěntka dlouhodobě patří k nejobávanějším mužům v ludgeřovickém dresu. Ani v letošní sezoně se nedrží zpátky, když zatím nastřílel devět gólů. Urostlý útočník se v I. A třídě pohybuje několik sezon, takže se ochotně chopil role experta víkendového kola soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Obě mužstva jsme již na jaře potkali a lepší dojem na mne udělaly Jakubčovice, které jsou hlavně na svém hřišti velice silné. Proto více věřím domácím. Tip 1.

Tip experta: 1 72 - 21 - 7 %
Komentář experta:

Slavkov sbírá body hlavně na domácí půdě, ale venku už to je výsledkově slabší. Pro nás to bude první domácí zápas v novém roce. Má být hezky, a co jsem pochytil, tak se chystá velice slušná návštěva. Proto si nemůžeme dovolit zaváhat. Tip 1.

Tip experta: 2 7 - 7 - 86 %
Komentář experta:

: Tabulkový rozdíl je více než hmatatelný. I když domácí hrají o setrvání v soutěži a budou chtít bodovat za každou cenu, tak se přikláním k vítězství hostů. Kvalita je totiž na jejich straně vysoká. Tip 2.

Tip experta: 2 7 - 0 - 93 %
Komentář experta:

Domácí mají strašně nevyrovnané výsledky, a tudíž nevím, v jakém rozpoložení se právě nacházejí. Kobeřice mají nejvyšší ambice a asi i širší hráčský kádr. Tady váhám, ale zkusím dvojku. Tip 2.

Tip experta: 1 64 - 7 - 29 %
Komentář experta:

Všichni stále čekáme na to, kdy hostům dojde dech. Na podzim se vyhoupli na pohárové příčky i díky vlně z postupu. Ovšem jaro bývá zcela jiná soutěž. Domácí jsou navíc na svém hřišti pro kohokoli velmi nepříjemným soupeřem. Tip 1.

Tip experta: 0 29 - 29 - 42 %
Komentář experta:

Tohle bude podle mě řežba kola. Jak znám oba týmy, nic si darovat nebudou a ve vzduchu budou lítat nejen třísky, ale i karty různých barev. V Darkovičkách je i velmi nepříjemná divácká kulisa, která žene domácí za vítězstvím. Tenhle zápas favorita určitě nemá, proto tipuju remízu. Tip 0.

Tip experta: 1 71 - 0 - 29 %
Komentář experta:

Tohle bude pěkné utkání. Jak Bolatice, tak i Kravaře jsou technickými a pro diváka velmi oblíbenými týmy. V Bolaticích mám i nějaké známé hráče, proto zkusím tentokrát překvapení a výhru domácích. Tip 1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 6
2. Karel Klos 6
3. Lukáš Stepek 5
4. Michal Pěntka 5
5. Patrik Fiala 5
6. Antonín Kubný 4
7. René Klement 4
8. Michal Gavenda 4
9. Pavel Kozelek 4
10. Marek Kulaviak 3
11. Tomáš Šenk 3
12. Miroslav Mička 3
13. Jiří Jetmar 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.