EXPERT TIP - 17.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 1.4.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Tradičním expertem je Rostislav Hryn.




Rostislav Hryn

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

V tomto zápase by měli ukázat svou sílu hosté. Když už ne svou sílu, tak alespoň rozdíl v kvalitě... Tady není co psát - jasná 2!

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Za poslední roky toho Radkov ve Slavkově moc nepředvedl, vždy odjel s výpraskem - 5:1, 6:1, 6:2.. A letos? Myslím, že to jiné nebude. Kdybychom se dočkali předzápasových kurzů na tento zápas, tak věřte, že by se to vsadit ani nedalo :) 1!

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Neporažený celek na domácí půdě v podání Áčka Vávrovic, přivítá na své půdě tým z Moravice. Zápas v Moravici byl velmi těsný, když Vávrovické Áčko bralo všechny tři body za velmi těsnou výhru 2:1. Domácí půda je pro Vávrovice velmi důležitá a myslím, že tři body taky na tomto pažitu uhájí - 1!

Tip experta: 1 60 - 10 - 30 %
Komentář experta:

V tomto zápase nás čeká velmi vyrovnaný duel (alespoň tedy na papíře)... V minulém ročníku se dvakrát radovali hráči Sosnové, letos jednou Heřmanice. Oba celky se nacházejí na dně ligové tabulky s podobným skórem (vstřelených branek mají oba shodně - 15. inkasovaných podobně 51, 54.). Jediné své body Sosnová získala na domácí půdě a myslím, že v této sezóně to je jediné místo, kde se Sosnovští alespoň nějak cítí vyrovnaně s každým mužstvem. Myslím, že domácí si vezmou tři body a zahájí jarní část vítězstvím - 1!

Tip experta: 1 75 - 17 - 8 %
Komentář experta:

Derby! Souboj dvou nesmiřitelných celků. Týmy, které si nikdy nic nedarují zadarmo. Podzimní zápas skončil jasně pro Budišovskou rezervu, když ta Vítkovská přijela v oslabení a se ctí odehrála celé utkání (4:0). V tomto zápase tak má Vítkovská rezerva o motivaci postaráno. Hostům bude chybět jejich kanonýr, který přestoupil do soupeřova celku, ale bez přízviska "rezerva". Zápas to bude snad koukatelný. Pro mne jsou favority domácí - 1!

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

U těchto dvou celků rozhoduje domácí prostředí. Přece jen vzájemné zápasy většinou dopadají podle toho, kdo zrovna hraje na domácím hřišti. Také bych přidal ještě jeden fakt, který umocňuje mé rozhodnutí nad tipem - domácí Holasovice jsou jediné, které jsou stoprocentní na domácí půdě (5zápasů / 5výher - skóre 21:2 - skvělý počin v podzimní části). Takže za mne - 1!

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Novák 4
2. Dušan Mrákota 4
3. Petr Mader 4
4. Rostislav Krejčí 3
5. Marek Honka 3
6. Venca Likeš 3
7. Jiří Jetmar 3
8. Rostislav Hryn 3
9. René Klement 3
10. Tomáš Šenk 2
11. Radek Olbrecht 2
12. Jakub Durčák 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.