EXPERT TIP - 15.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 1.4.2018

0

Poutník liga už zase klepe na dveře! Po dlouhé zimní přestávce jsou znovu zpátky vyrovnané a vyhrocené bitvy v nejvyšší okresní soutěži na Pelhřimovsku. Kvůli nepřízni počasí byla soutěž o týden odložena a proto se začíná na přelomu března a dubna (31.3.-1.4.) a stejně jako podzimní část, tak i ta jarní bude zahájena v pořadí druhým kolem, kdy se na to první, odložené, můžete těšit v úterý 1. května, tedy na Svátek práce.
Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Novotný

Jako brankař TJ Sokol Plačkov a zároveň redaktor Poutník ligy na fotbalunas.cz se znovu po přestávce ujmu prvního tipovacího kola. Od následujících týdnů se tak znovu budete moci těšit na Expert tipy v podání zástupců spolupracujících klubů, jejichž počet s vysokou pravděpodobností zůstane nezměněný. Pokud se mezi fanoušky najde někdo, kdo má zájem zúčastnit se Expert tipu, stačí napsat na mail lukas.novotny@fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Očekávám, že vyšší kvalita kádru a i aktivní přístup k zimní přípravě budou v tomto utkání hrát zásadní roli. Zvlášť na domácí půdě s TJ Slovan zisk všech tří bodů s přehledem ohlídá a své podzimní zaváhání z Budíkova odčiní.

Tip experta: 2 10 - 10 - 80 %
Komentář experta:

Pokud to Horní Cerekev s bojem o první místo a postupem do I.B třídy myslí vážně, měla by týmy ze středu tabulky, mezi které lze zařadit i Počátky, bezpečně porážet. Myslím si, že tento souboj vyhraje právě SKHC.

Tip experta: 0 70 - 30 - 0 %
Komentář experta:

Dva vyrovnané týmy a téměř sousedi v tabulce se spolu utkají, stejně jako na podzim, na neutrální půdě. Tentokrát jí však bude pelhřimovská umělka. Potíže by hostům mohl způsobit návrat ústrašínského Jana Vonáska, který již před dvěma lety dokázal na jaře prakticky sám vytáhnout "Žlutou ponorku" ze sestupových vod až do horních pater tabulky. Navíc zimní příprava Plačkova rozhodně neproběhla v žádné velké pohodě. Tipuji remízu.

Tip experta: 1 40 - 30 - 30 %
Komentář experta:

Pacov je na domácí půdě silným celkem, přesto ho hned zkraje jarní části navštíví podzimní kometa TJ Sokol Čejov. Ten jsem měl díky účasti na Bernard Cupu možnost sledovat a vzbuzoval ve mně lehké rozpaky. Uvidíme jestli Čejov dokáže ne úplně povedené zápasy ze zimní přípravy hodit za hlavu a naváže na skvělý podzim. V Pacově to ale bude mít těžké. Tipuji remízu.

Tip experta: 1 82 - 9 - 9 %
Komentář experta:

Bude velkým otazníkem v jaké formě se SK Obrataň po katastrofálním podzimu navrátí do sezóny. Může stejně klidně vystřelit směrem vzhůru, stejně jako může zůstat na poslední příčce. Na úvod jara jim los přidělil bojovný Lukavec, který ale mezi hratelné soupeře pro Obrataň rozhodně patří, přesto utkání skončí plichtou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí Žirovnice sice přivítá nepříjemného soupeře, jakým Tatran bezesporu je i tak ale nepochybuji o tom, že všechny tři body zůstanou na Budíně.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jiřice za sebou mají relativně vydařenou přípravu. 3 výhry v šesti utkáních v rámci Bernard Cupu jsou solidní vizitkou. Přesto je na úvod jara čeká soupeř z řad nejobávanějších. Na podzim se Maraton v Jiřicích dlouho trápil, tentokrát doma ale žádné zaváhání nedopustí a do jara vstoupí vítězně.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 4
2. Tomas Prokop 4
3. Martin Krupicka 4
4. Patrik Macháček 4
5. Tomáš Filípek 3
6. Pavel Šiška 3
7. Lukáš Novotný 3
8. Jaroslav Herna 3
9. Jiří Jetmar 2
10. Milan Zeman 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.