EXPERT TIP - 14.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 24.3.2018

0

Po dlouhé zimní pauze se fanoušci okresníhop fotbalu dočkali - již tento víkend se odehraje první jarní kolo! Před ním samozřejmě nemůže chybět Expert tip, který jsme tentokrát připravili se členem kovanické staré gardy Petrem Holým.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Petr Holý

Petr Holý je čtyřicetiletým sportovním nadšencem, který si zahrál za Polaban Nymburk, TJ Budiměřice-Šlotavu a za FK Kovanice, kde v současnosti nastupuje za starou gardu. Dle svých slov se na okresní mače rád podívá s pivem v ruce, a když nastoupí, jde spíše o procházku, a to již bez piva. Milovník zemlbáby a šlechtění a pěstování melounů sleduje také hokej, kde fandí Pardubicím. Ve fotbale pak jeho srdce bije pro Slavii. Co se týče fotbalového vzoru, není jím nikdo jiný než "Josífek Černý - kovanická žijící a hrající legenda."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 50 - 30 - 20 %
Komentář experta:

Tipovat první kolo po přestávce, ať už letní nebo zimní, je dosti ošidné, nehledě na to, že kvalita hracích ploch je opravdu velkým otazníkem a může mít velký vliv na kvalitu a samotný vývoj utkání. I když jsou na tom bodově lépe Seletice, tak utkání nemá favorita, a tipuji výhru domácích. Rozhodne výhoda domácího prostředí a myslím, že zápas nebude bohatý na góly.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domací jsou pro mne v tomto utkání jasným favoritem. V neprospěch Přerova hovoří jak postavení v tabulce a bodový rozdíl, tak i fakt, že hrají venku. V neposlední řadě očekávám, tak jako tomu bylo i na podzim, pomalejší rozjezd Přerovských.

Tip experta: 2 10 - 10 - 80 %
Komentář experta:

Přestože je Kostelka domácím mužstvem, tak v tomto případě to nebude mít na výsledek utkání žádný vliv. Opět se jedná o zápas týmů z opačných pólů tabulky, takže favorit (SKMK) je jasně dán a svou roli potvrdí.

Tip experta: 1 20 - 10 - 70 %
Komentář experta:

Derby. Tento zápas bývá vždy vyhrocený o něco více než ty ostatní. V posledních zápasech tahaly Kovanice vždy za ten delší konec, a protože jsem fanouškem Kovanic, tak samozřejmě tipuji výhru domácích borců. Kanci do toho!!!!

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jíkevští předváděli na podzim (především na domácím hřišti) hezký kombinační fotbal, který ne vždy vedl k plnému bodovému zisku. V tomto zápase ale narazí na poslední tým tabulky, takže předpokládám, že všechny tři body zůstanou doma.

Tip experta: 1 70 - 20 - 10 %
Komentář experta:

Utkání sousedů v tabulce, těžký tip. I když se Všejany na konci podzimu bodově zvedly, tak v tomto případě rozhodne výhoda domácího prostředí a možná i nějaká ta posila z „A“ týmu a všechny body zůstanou doma.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Bodový rozdíl mezi oběma týmy je 7 bodů, což není málo, ale ani vyloženě moc. Fotbalová kvalita je ale na straně Bohemky, takže si domácí tento zápas pohlídají a body zůstanou v Poděbradech. Předpokládám, že toto utkání se odehraje na UMT, takže by míč mohl být menší překážkou než v ostatních zápasech OP a mohlo by padnout i více branek.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Sobota 4
2. Lukáš Vorlíček 4
3. Jiří Jambor 4
4. Jan Němeček 4
5. Lukáš Kout 4
6. Jiří Jetmar 3
7. Jan Kovář 3
8. Petr Holý 3
9. Venca Likeš 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.