EXPERT TIP - 13.kolo Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018

Datum kola: 5.11.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Dnes tipuje :




Funkcionář SK Čkyně Patrik Krull

V krátkosti o našem dnešním expertovi. Fotbal hrál ve Čkyni od malička. Pro zranění musel kariéru ukončit již v dorosteneckém věku. Již jako náctiletý se začal ve Čkyni zapojovat do funkcionářských služeb. V dobách kdy hrála Čkyně "A" krajský přebor dělal u trenérského dua Uhlík - Turek vedoucího mužstva. U této funkce zůstal i po pádu z KP  a i dnes, kdy tým bojuje v I.B třídě. Na rok a půl, vinou těžké autonehody se musel této funkce na rok vzdát. Na jaře 2016 se však do této funkce opět vrátil a dnes funguje i jako člen VV a jednatel klubu současně. 
    Patrik krul je vynikající spolupracovník a za krátkou dobu, kterou pracuji pro tento fotbalový web jsem neměl lepšího. Moc mu za jeho postřehy apomoc děkuji a říkám drž se draku.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 71 - 0 - 29 %
Komentář experta:

Byl bych asi špatný funkcionář kdybych nevěřil našim klukům. Osobně na zápase nebudu, což mě mrzí, ale mám své povinnosti s prvním týmem v Chelčicích. Náš nově založený "B" tým podává výkony nad naše očekávání, hra si začíná sedat. I když budeme hrát na hřišti jednoho z favoritů soutěže věřím tomu, že kormidelníci týmu Honza Gabauer a Pepa Stejskal přivezou všechny body.

Tip experta: 1 57 - 14 - 29 %
Komentář experta:

Dub mě minulé kolo překvapil když nasázel doma rezervě Netolic sedm branek. Nyní ale věřím tomu že domácí zápas zvládnou lépe a všechny body zůstanou v Nebahovech.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Mářští z venku body moc nevozí a nebude tomu jinak ani tento zápas. Pro mě jasná jednotka.

Tip experta: 0 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

Hoštice hrají velice dobře ale myslím si, že kluci z Borovky kolem Honzíka Miků vybojují pro ně v těžkém utkání bod.

Tip experta: 0 0 - 43 - 57 %
Komentář experta:

Vitějovice se u nás o víkendu uvedli jako velmi dobře fungující tým. V domácím prostředí věřím že jednoho z velkých favoritů na postup o body připraví. Tady zkusím kříž.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady není o čem, jasná jednotka.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Vltavice pro mě překvapivě minulé kolo získala doma všechny body se Zbytinama. Ve Ktiši se ale bude hrát fotbal na jednu branku a rezerva Lhenic vyhraje vysokým rozdílem.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Kamil Mlynar 4
2. Jiří Jetmar 4
3. Patrik Krull 3
4. Roman Bartůněk 3
5. Venca Likeš 3
6. Lukáš Svoboda 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.