EXPERT TIP - 13.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 5.11.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




David Augusta

S fotbalem začal v 6 letech, kdy hadráky prvně nazul v týmu FK Dynamo Vyšší Brod. Povedlo se mu dostat do okresního výběru a následně se realizoval přestup do FK Slavoj Český Krumlov. Tam prošel žákovskými kategoriemi. V posledním ročníku se jim podařilo vykopat  Divizi žáků, kdy záleželo právě na nich, aby základní škola T. G. Masaryka dostala akreditaci na další roky pro provoz sportovních tříd..no na to se dobře vzpomíná. Pak si dal s fotbalem na chvíli pauzu, než se ukázal na hostování v TJ Sokol Kamenný Újezd. V dorostu Kameňáku byla dobrá parta, ale scházela jim disciplína jak říkali trenéři a více je zajímalo kde se zrovna pořádá nějaká akce či párty. Postupně nakukoval a pak stabilně hrál v A týmu mužů, kdy přeskakovali z I. B do I. A a zase zpátky. No a jak šel čas šli kila nahoru a kolem pasu mu přibyla pneumatika, začali se se „srát“ kolena a tak po pauzách a návrátech se stal hráčem Benfiky, ale né že to nebral vážně, mají výborným mančaft, s jasným cílem udržet III. třídu a věří, že se to povede.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 68 - 32 - 0 %
Komentář experta:

Minulý víkend jsme ze Sedlece odvezli všechny body a přitom spoustu šancí jsme zahodili. Koloděje nejspíše zvítězí, ale nemyslím si, že budou soupeře přehrávat, kór pokud přiveze Sedlec domácího špílmachra Zíku..s ním se honit ve středu hřiště stojí opravdu za to, dává hře myšlenku.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Doufám že se bude opakovat pěkný zápas, který jsme sehráli předchozí sezónu ve IV. třídě se stejným či výraznějším výsledkem pro nás. Letos je to poslední zápas, dorazí početná skupina fanoušků a je potřeba k tomu tak správně přistoupit, hrát zodpovědně zezadu a proměňovat šance. Měli by jsme si se soupeřem poradit.

Tip experta: 1 72 - 16 - 12 %
Komentář experta:

To bude zajímavá konfrontace, Borek je silný a Lipíčku se daří pravidelně bodovat. Myslím, že Borek zvítězí ve vyrovnaném utkání o jednu branku.

Tip experta: 1 60 - 16 - 24 %
Komentář experta:

Náš rival z Boršova.. no popravdě si přeji vítězství Chrášťan, které jsou hlavně silné na domácím hřišti „hraje se tam jak na betoně“, ale teď jedou na horkou půdu. Dopoledne hraje A tým Boršova a nejspíš si některý pendl odskočí zahrát i odpoledne, protože Benfika má mizernou sérii dá se to předpokládat. Boršov od zápasu s Lokomotivou, který pro mě nepochopitelně vyhrál tak neboduje. A budou to chtít napravit.

Tip experta: 1 80 - 16 - 4 %
Komentář experta:

Se vší pokorou je tady souboj outsiderů, za mě dva nejslabší týmy soutěže. Zápas může skončit jakkoliv, my jsme v Píštíně vedli 10 minut před koncem o dvě branky a ztratili jsme.. Dub má o hodně mladší mužstvo zato na straně Pištína jsou zkušenosti, vsázím na plichtu.

Tip experta: 2 36 - 12 - 52 %
Komentář experta:

Týn by musel hodně posílit, aby byl konkurence schopný, má nevýrazný mančaft na rozdíl o Dívčic.. ty hrají přímočarý fotbal a mají slušnou produktivitu. Za mě nejspíš dvojka.

Tip experta: 1 96 - 0 - 4 %
Komentář experta:

Dominance Lokády při pohledu na tabulku je jasná. Proto jednička, mančaft domácích má úroveň 1.B třídy a troufám si už teď říct, že příští sezónu je čeká znovu přebor.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Šonka 6
2. Jiří Holinka 6
3. Pavel Pícha 6
4. Tomáš Tengl 5
5. Patrik Beneš 5
6. František Pouzar 5
7. Erik Kubeša 5
8. Jiří Vondrka 5
9. David Schneider 5
10. Vojtěch Čuřík 5
11. David Augusta 5
12. Petr Vazač 5
13. Martin Škaroupka 4
14. Jiří Jetmar 4
15. Jan Žemlička 4
16. Venca Likeš 4
17. Lukáš Sekyra 4
18. Petr Kaše 4
19. Radek Holý 4
20. Jarka Kadlecová 4
21. Honza Valenta 3
22. Václav Chalupa 3
23. Stepan Hajek 3
24. Jan Hála 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.