EXPERT TIP - 12.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018

Datum kola: 22.10.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




David Starý

Je mi 29 let a jsem tzv. „věchnovská naplavenina“, protože odmala jsem vyrůstal v Pardubicích. Před třemi roky jsem se vrátil na rodnou hroudu svých rodičů na Vysočinu. Fotbal hraju od svých šesti let a první fotbalové krůčky jsem udělal v týmu FK Pardubice, v mládežnických soutěžích jsem přestoupil do konkurenčního AFK SKP Pardubice, kde jsem fotbalově vyrostl. No a v mužích jsem začal cestovat po větších či menších fotbalových klubech, kde jsem okusil atmosféru všech krajských soutěží Pardubického kraje a okresního přeboru Pardubic. Díky své manželce jsem se před třemi roky vrátil do Bystřice, kde i pracuji na městském úřadě jako úředník a spojil jsem svůj fotbalový i soukromý život s Věchnovem, kde jsem velice spokojený. Díky skvělé partě lidí je zde fotbal, i když se občas nedaří, radost a úžasný oddych od všedního života.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 84 - 3 - 13 %
Komentář experta:

Ujčov hraje ve velké pohodě a parta pod taktovkou trenéra Oskara Jančíka zaslouženě vede tabulku a titul půl mistra si nenechá vzít. I když proti Víru to nebudou mít vůbec jednoduché, je fakt že mají problémy se sestavou, tak budou makat a nedají se zadarmo. I tak věřím že domácí vyhrají.

Tip experta: 1 84 - 16 - 0 %
Komentář experta:

Toto je tipérský oříšek, domácí na své větrné hůrce umí, ale fotbalová Velká Losenice také umí. Střelci Dostál a Sysel v Březí a Kamarád z Losenice si určitě nějaký gól do tabulky připíšou. I tak si myslím, že body zůstanou v Březí.

Tip experta: 2 53 - 16 - 31 %
Komentář experta:

Áčko Bohdalova hraje v sobotu v Nedvědici a proto hrozí, že si půjdou někteří kluci z áčka za ,,Benfiku" kopnout, ale i tak si myslím že Rožná neodjede z Bohdalovského letiště na kterém se domácím daří bez bodu. Letní výměna trenéra Rožné prospěla a nahání čelo tabulky jak jen to jde. Nejlepší střelec soutěže Jirka Vyžrálek určitě zatíží konto domácích a jeden z bratrů Navrátilových se k němu přidají a odvezou si minimálně bod.

Tip experta: 0 44 - 28 - 28 %
Komentář experta:

V Jimramově se nevyhrává. Domácí tvrz je domácí tvrz i když už letos doma dvakrát prohráli a to se suveréním Ujčovem a kvalitním Březím. Na druhou stranu mladý a perspektivní tým Strážku je takovým ,,ustájeným" černým koněm soutěže. Myslím si, že zápas skončí remízou nebo těsnou výhrou Strážku. Pokud zachytá Hlaváč tak jako proti nám, budou to mít kluci okolo nastávajícího švagra Miloše Svobody těžké. No uvidíš Mildo jestli ti to tam bude padat jak proti nám či Víru (smích)

Tip experta: 2 19 - 16 - 65 %
Komentář experta:

Tady nemůžu jinak než věřit spoluhráčům. Potvrdíme vzrůstající formu a odvezeme si domu tři body proti nelehkému soupeři.

Tip experta: 1 72 - 6 - 22 %
Komentář experta:

Druhý těžký tipérský oříšek. Pohledci se poslední zápasy nevydařili tak trochu se škodolibou radostí si říkám že jsme to odstartovali my :-) ale budou to chtít zvrátit a o to víc před domácími fans a vrátit si zpět nabité sebevědomí a výkony ze zápasů ze začátku sezóny. Proti Měřínskému béčku to ale nebude lehký úkol. Pokud se tyto dva týmy nerozejdou nerozhodně, tak zůstanou všechny body doma.

Tip experta: 2 22 - 9 - 69 %
Komentář experta:

Áčko Hamrů hraje v sobotu a opět si myslím že si někteří půjdou udělat v neděli žízeň na pivo za béčko. Šutér Honza Sklenář bude kladiváře na domácím plácku prohánět, ale zkušený tým Hamrů si potvrdí druhý flek v tabulce a vyhraje.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Zlatan Ibrahimovič 6
2. Jan Tleskač 6
3. Jiří Jetmar 6
4. Tomáš Klusák 5
5. Petr Bajer 5
6. Pavel Vondruška 5
7. Petr Munduch 5
8. Ondřej Kroupa 5
9. Roman Velín 5
10. Jakub Bělehrad 4
11. Michal Matuska 4
12. Pavel Mitáš 4
13. Ondra Černý 4
14. Milan Baroš 4
15. Stano 1988 4
16. Jiří Chlup 4
17. Barbora Štikarová 3
18. Pavel Bartoněk 3
19. Oskar Jančík 3
20. Tomas Brazda 3
21. Miloš Svoboda 3
22. Martin Homola 3
23. Ladislav Trdy 3
24. Pavel Bureš 2
25. Josef Cimbálník 2
26. Jan Preisler 2
27. Venca Likeš 2
28. Milan Neugebauer 2
29. Milan Klíma 2
30. Nikola Smolíková 1
31. Karel Řehoř 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.