EXPERT TIP - 1.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 22.10.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Man

 K fotbalu mě přivedl můj táta. Jsme fotbalová rodina, takže u nás se to předává z generace na generaci. Začínal jsem v šesti letech doma ve Smrku. Odtud jsem zamířil do Vladislavi, Poté jsem hrál mimo jiné v Brně v Bystrci, ale i vzhledem k náročnému dojíždění  přišel logický přesun do Tj Bopo Třebíč a když došlo ke spojení fotbalových klubů v Třebíči, tak jsem působil v HFK Třebíč. Odsud jsem zamířil na roční hostování do Náměště nad Oslavou, načež jsem poté přestoupil  z HFK Třebíč do Budišova, následovalo angažmá v Přibyslavicích, půlroční hostování  v Jaroměřicích, návrat znovu do Přibyslavic, odkud jsem se vrátil, jak já říkám s oblibou po 25ti letech harcování zpátky domů do Smrku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Domácí předvádí na nováčka od začátku sezony stabilní a vyrovnané výkony, takže si myslím, že v tomto případě zůstanou všechny body u Jaderky. (smích).

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Domácí si sice v minulém kole odvezli z Rudíkova bohatou nadílku (ostatně jako i další kluby, které zde na podzim nastoupily), ale tento zápas bude úplně o něčem jiném a budou brát tři body. Hostům tak k bodům ani tentokráte nepomůže překvapivý tah trenéra Hrbáčka, který si v minulém kole vytáhl z rezervního týmu střelecky disponovaného nestárnoucího šutera Smildonalda (smích).

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Mohelno ač ještě v loňské sezoně účastník okresního přeboru se sice výsledkově i herně zvedá, ale pořád to není asi podle jejich představ, takže si myslím, že v tomto případě budou brát všechny body domácí, kteří tak odčiní zaváhání z minulého týdne ve Smrku.

Tip experta: 2 17 - 11 - 72 %
Komentář experta:

Zajímavý zápas. Domácí se po počátečních nezdarech z kraje sezony začínají zvedat a pravidelně bodují. Na druhou stranu proti nim vyrukuje doposud neporažený a o postup hrající Rudíkov. Nakonec tak rozhodne podle mě větší kvalita hostů.

Tip experta: 2 11 - 17 - 72 %
Komentář experta:

Těžký zápas na tipování. Domácí jsou sice na chvostu tabulky, ale případná výhra je může posunout blíže ke středu vyrovnané tabulky. Hodně bude záležet na tom, s kolika hráči širšího kádru A-mužstva rezerva Rapotic přicestuje, ale myslím si, že zápas nakonec výsledkově zvládne a odveze si tři body.

Tip experta: 2 61 - 17 - 22 %
Komentář experta:

Tady nemůžu jinak. Při pohledu na tabulku půjde znovu o zápas o pomyslných šest bodů a já věřím, že ta naše venkovní mizérie už jednou prostě musí skončit. Navíc pevně věřím, že k poslednímu podzimnímu zápasu odcestujeme kompletní i s neustále všude pozdě chodícím Víťou Jaskulou a že i přes četné uzavírky dojedeme do Valče včas - i tento aspekt může v konečném účtování hrát důležitou roli (smích).

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Móczár 5
2. Petr Munduch 4
3. Štěpán Dvořák 4
4. David Břoušek 4
5. Venca Likeš 4
6. miroslav pelan 4
7. Petr Žák 4
8. David Dvořák 4
9. Jiří Jetmar 3
10. Lukáš Mikyska 3
11. Tomáš Man 3
12. Ondřej Suk 3
13. Daniel Procházka 3
14. Aleš Nykl 3
15. Radim Badura 2
16. Karel Horký 2
17. Martin Skryja 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.