EXPERT TIP - 10.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 15.10.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Petr Kaše

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 72 - 17 - 11 %
Komentář experta:

Ševáček u nás nepředvedl vůbec špatný výkon..kdyby neměli tolik unavených hráčů po sobotním "soustředění" věřím, že by nás potrápili ještě víc a konečný výsledek by nebyl tak jednoznačný. Pištín zatím zklamání a na body ze Ševáku to stačit nebude. Jedině, že by se obtloustlý kanonýr Erik Kuběsa (ten co nás říznul v Sedleci :-)))) ) párkrát ukopl, ale jak ho znám, tak tomu moc nevěřím.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Žabíky, tam se hraje špatně. Věřím, že Luba "Horvi" Formič, alias vrchní mrďák, opět svou neskutečnou levačkou připraví nebo sám obstará nějakou tu branku a vykouzlí tréňovi Pájovi Kočerů úsměv na tváři. Za mě jasná jedna.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Za mě jasná jedna při vší úctě ke Kameňáku. Nejmenší záložník běhající po světových trávnících Luboš Tvrzický a jeho parťák Juan Sebastian Verón, to je kvalita sama. Pokud ještě dorazí Pája Hezoučký, pak se mají Kameňáci na co těšit.

Tip experta: 2 12 - 18 - 70 %
Komentář experta:

Tady nemůžu jinak. Snad se nebude opakovat loňský ročník, kdy jsme přijeli k do té doby posledním Chrášťanům a odvezli si odsud krásného bůrka. Věřím, že tentokrát body odvezeme, kanonýr PK10 přidá nějaký ten kousek. Škoda Jirky Rosického Holinky, který si léčí další z jeho šrámíků, ale věřím, že to zvládneme i bez něj. Beztak je to dřevák, co nedá góla jak je rok dlouhej.

Tip experta: 0 6 - 22 - 72 %
Komentář experta:

Sedlec - král remíz. Borku především přeji, aby přežili neustálé komentování, naříkání a fňukání domácích pantátů. Nejhorší soupeř, se kterým jsem se za léta v pralese setkal. Borek to bude mít těžké a vychází mi z toho plichta - včetně penalty pro domácí.

Tip experta: 2 6 - 6 - 88 %
Komentář experta:

Zde asi není co rozepisovat. Lokotka je jinde oproti všem ostatním a s Dubákama si připíše dvouciferné vítězství. Trefit by se mohl Lišák (pokud nastoupí) a snad i Jirka WayGrepík.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Derbíčko by měli domácí zvládnout. V minulém zápase zafungovala souhra "soliče" Sekyho a malého velkého muže Aitáka a pokud spolupráci zopakují, mají se Koloděje na co těšit. Bratrské duo Bromíků bude určitě také hladové a myslím, že z toho bude vysoká výhra domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Vondrka 4
2. Erik Kubeša 3
3. Honza Valenta 3
4. Vojtěch Čuřík 3
5. Pavel Šonka 2
6. Martin Škaroupka 2
7. Petr Kaše 2
8. Pavel Pícha 2
9. David Schneider 2
10. Martin Blazek 2
11. Tomáš Tengl 2
12. David Eliáš 2
13. Jiří Holinka 2
14. Jiří Jetmar 2
15. František Pouzar 2
16. Stepan Hajek 2
17. Lukáš Sekyra 2
18. Petr Vazač 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.