EXPERT TIP - 10.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 8.10.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Fotbalunas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 29 - 47 - 24 %
Komentář experta:

Divokou jízdu Okříšek v devátém kole utnul Pelhřimov a o návrat na čelo tabulky se budou dožadovat proti rezervě Velkého Meziříčí. Ta dosavadními výsledky nepřesvědčuje o rovnocenném soupeři to by ale nemuselo být pravdou v případě zápasů na domácím hřišti, kde v podzimní části nenašel béčkový kádr přemožitele.

Tip experta: 2 53 - 29 - 18 %
Komentář experta:

U D1 se v neděli odehraje zápas aktuálních sousedů v tabulce Speřice (7) Pelhřimov (9). Oběma týmům se v minulém kole podařilo vyhrát na hřištích soupeřů. Dálničáři v Koutech na čele s Kovářem a Vlčkem obrátili výsledek z prohrávajícího stavu 2:1 na stav vítězný 2:3. Pelhřimov si vyšlápl v Okříškách na domácí partu a zvítězil 2:1. Výsledky obou mužstev nasvědčují otevřené hře s gólovými parametry. Fotbalový fanoušek by tak měl mít příjemnou podívanou.

Tip experta: 0 24 - 18 - 58 %
Komentář experta:

Kouty se budou snažit v zápase s Novou Vsí o body, které v minulém kole nechaly Speřicím. Poslední zápas Nové Vsi, která zdařile dohnala dvougólové manko v poslední čtvrthodině proti Polné. Domácí hráči se zabydleli na předposledním místě tabulky a každý zápas je pro ně bodově důležitým. Nová Ves je silným soupeřem především v domácích zápasech a tak se nabízí zajímavé utkání.

Tip experta: 0 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Jako jediné sobotní utkání se odehraje od 15:00 mezi Bystřicí nad Pernštejnem (2) a Košeticemi (9) První polovina tabulky se po devíti odehraných kolech dramaticky vyrovnala a jakékoliv bodování Bystřických může míchat pořadím. V minulém kole si domácí hráči dokázali poradit s mužstvem u Rokytné výhrou 2:1. Na domácí půdě našli v podzimní části sezóny přemožitele pouze z Chotěboře. Bodově naprázdno z Bystřického stánku odjížděli například hráči Polné nebo v divoké přestřelce Ledeč nad Sázavou. Košetice v minulém kole také bodovaly naplno a na pohled přesvědčivou hrou porazily v domácím prostředí rezervu Velkého Meziříčí shodně 2:1. Za zmínku především stojí Košetická neporazitelnost na hřištích soupeřů. Recept na úspěch nenašel aktuální lídr Humpolec ani Pelhřimov

Tip experta: 1 24 - 18 - 58 %
Komentář experta:

První nedělní fotbalovou pozvánku nám vystavuje od 10:30 SAPELI Polná (10) vs. Humpolec (1) Hráči z Polné nezvládli v posledním zápase udržet vedení 2:0 na silné půdě v Nové Vsi a během posledních 15 minut zápasu dvakrát inkasovali. Humpolečtí si v 9.kole hladce poradili s Přibyslaví 3:0 a třetí výhrou v řadě usedli na čelo tabulky. Hosté patří k nejlépe bránícím týmům soutěže a 3 inkasované góly z devíti odehraných zápasů mluví za vše. Bude i tentokrát pevná obrana úspěšně vzdorovat Sapelakům, kteří nadělili v posledním domácím zápase 7 branek Koutům?

Tip experta: 2 12 - 12 - 76 %
Komentář experta:

Do Přibyslavy (12) přijede Ledeč nad Sázavou (6) ta si v minulém kole smlsla na Chotěboři výhrou 5:2 a s 26 góly je nejlépe střílejícím týmem soutěže! Naopak obrana Přibyslavi patří v propustnosti k poslední trojce tabulky a 28 inkasovaných gólu se v tomto zápase musí projevit.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Do Chotěboře zavítají hráči Jaroměřic. V nejhorším rozpoložení se aktuálně nachází domácí celek, který svou spanilou jízdou v úvodních šesti kolech bral body kde mohl. Naopak poslední tři zápasy vychází bodově naprázdno a chuť výhry se jim nabízí v podobě zápasu s posledními Jaroměřicemi. Zato Jaroměřičtí mají na svém účtu vstřelené pouhé 4 branky a propustnou obranu, která inkasovala už 28x ! Podaří se Chotěboři tímto zápasem opět dostat na vítěznou kolej, nebo Jaroměřicím zaskočit favorita utkání a využijí tak výsledkové mizérie a nastartují svůj bodový zisk?

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Libor Smejkal 7
2. Adam Vostál 5
3. Petr Munduch 5
4. Barbora Štikarová 5
5. Radek Šikola 5
6. Karel Řehoř 5
7. Venca Likeš 5
8. Pavel Bureš 5
9. Jiří Jetmar 4
10. Jiří Chlup 4
11. Jan Preisler 4
12. Vojtěch Čuřík 4
13. Petr Jelínek 4
14. Petr Pešek 4
15. Leoš Hanousek 3
16. Filip Kubíček 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.