EXPERT TIP - 10.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 8.10.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Rostislav Hryn

Tradičním expertem je Rostislav Hryn z rezervy Vítkova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 68 - 13 - 19 %
Komentář experta:

Tento zápas je ve hvězdách. Opravdu netuším, který z mančaftů by měl být tím lepším, tak jsem si pomohl ryze papírovými předpoklady. U mne vede tedy tým z Heřmanic a to jen proto, že bude hrát toto utkání na domácím ihrisku. Doma jsou Heřmanice kousavé (3b. a skóre 8:11). Moravice v minulém kole pauzírovala, takže rozjezd by mohl být krapánek slabší a venkovní bilance není vůbec valná (0b. a skóre 4:16 není zrovna dobrým odrazovým můstkem do tohoto utkání). Takže za mne 1!

Tip experta: 2 6 - 0 - 94 %
Komentář experta:

Jasnými favority v tomto utkání jsou hráči Melče. V posledním zápase oba dostali pořádné výprasky, ale na rozdíl od Deštné je to pro Melč málo vídaná věc. Deštné má zatím jen jediný bod za remízu doma proti Radkovu (2:2). Kdybychom to brali čistě statisticky, tak není nad čím váhat, přece jen stoprocentní bilance venkovních zápasů Melče a skóre 9:3 by si mělo poradit s nejhorším týmem na domácí půdě s jedním bodem a skóre 7:20... Velkou roli bude hrát i motivace hostujícího celku, který bude určitě chtít odčinit výprask, který mu uštědřil v posledním zápase Vítkov na jeho půdě... Za mne 2!

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Velké překvapení se stalo v posledním kole v Brumovicích. Tamní celek doma uhrál pouze remízu 2:2 s Radkovem, když nedokázal uhájit vedení o dvě branky... Zápas Brumovic ve Štáblovicích bude pro hosty velmi obtížný, už jen z toho pohledu, že ztratili velmi očekávané body. Za to Štáblovice mají šňůrku tří vítězství v řadě a očekává se, že i v tomto kole uhrají výsledek hodný třech bodů. 1! V minulém ročníku se domácí radovali z vítězství 5:0...

Tip experta: 1 38 - 13 - 49 %
Komentář experta:

Toto utkání bude velmi zajímavé. Domácí Vítkov předvádí výkony jako na houpačce a tak předpokládat, jak si povede v tomto utkání je čirá věštba. Ale přece jen na domácí půdě je to něco jiného. Střelecká potence a kombinační styl by proti Holasovicím mohl platit. Hosté z Holasovic se pyšní nejlepší obranou soutěže, ale ve venkovních zápasech je to jiná písnička. Vlastně skoro všechny góly inkasovali na venkovních hřištích. Ve Vítkově to budou mít hoši velmi složité. Poslední zápas obou mužstev poukazuje na to, že se bude jednat o vcelku vyrovnanou partii. Holasovice si doma poradily s Budišovem (2:0) a Vítkov zase vyloupil Melč (8:3). Kdybychom se podívali na čistě historické výsledky (zápasy před třemi a dvěma roky), tak bychom zjistili, že oba týmy vyhrály dva ze čtyř zápasů a vždy na své půdě. Před třemi roky se doma radoval Vítkov z výsledku 4:0 a pak zase Holasovice doma 4:0. Před dvěma roky se radoval Vítkov opět doma z výsledku 6:3 a pak zase Holasovice doma 6:1. Uvidíme, za mne rozhodne domácí hřiště - 1!

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Budišovská spanilá jízda se trošku zadrhla a z posledních tří zápasů vytěžil tento tým pouze jeden jediný bod. Jenomže v tomto kole narazí na celek, který nezažívá zrovna vydařený začátek sezóny a tak se očekává, že opět najede na vítěznou vlnu a poradí si s týmem Sosnové. Přece jen v minulé sezóně v obou střetnutích brali všechny body Budišovští. Tady neočekávám tedy nic jiného než 1!

Tip experta: 0 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

Šlágr kola! Domácky stoprocentní tým ze Slavkova se utká s týmem, který je dokonce jediným neporaženým celkem soutěže a ještě k tomu stoprocentním celkem na venkovních hřištích. Je jasné, že po tomto utkání skončí jedna ze šňůrek, která?! Tady je těžké tipovat, takže zde volím smír = 0!

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Gavenda 5
2. Tomáš Šenk 4
3. René Klement 4
4. Krcmarik Premysl 4
5. Filip Kvarčák 4
6. Rostislav Hryn 4
7. Rostislav Krejčí 4
8. Radek Olbrecht 4
9. Jiří Novák 4
10. Jiří Jetmar 4
11. Marek Chovanec 3
12. Marek Wrána 3
13. Marek Honka 3
14. Venca Likeš 3
15. Jakub Durčák 3
16. Petr Mader 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.