EXPERT TIP - 9.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 1.10.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Barbora Štikarová

Stručný popis pro seznámení s dvacetiletou Barboru Štikrovou, která s fotbalem začínala v rodném Bohdalově, jednu sezonu odehrála za Radostín. V sezoně 2015/2016 hrála za Vrchovina ženy.

V současnosti je zdravotníkem a masérkou Á-týmu Bohdalova. Volný čas trávím s přítelem, sledováním různých sportů a filmů.

Oblíbený tým je Real Madrid, ACS a Chelsea. Vzorem je Xabi Alonso a Iker Casillas.

Barboře náleží aktuální 4.místo v tipovací soutěži KP Vysočina a jejím rozborem se můžete inspirovat v kole devátém.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 36 - 50 - 14 %
Komentář experta:

V zápase, kde se setkají týmy ze spodní části tabulky, budou chtít oba získat aspoň bod. Půjde o zápas, kde padne minimum gólů, protože oba týmy mají celkem slušnou obranu, ale bohužel ne tak kvalitní útok. Zde bych si možná troufla dát i remízu, ale to není moje gusto. Čekám, že domácí tým doma získá druhou výhru

Tip experta: 2 14 - 14 - 72 %
Komentář experta:

V tomto duelu je pro mě jasný favorit hostující tým. Domácí dostali minulý týden docela slušný výprask a jsou momentálně na předposlední příčce tabulky. Body byse jim hodili ale bohužel proti Speřicím moc šancí nemají.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Okříšky jsou pro mě velkým překvapením letošní soutěže. Jejich sbírání bodů Pelhřimovští nepřekazí a domácí si tak udrží svůj vybojovaný postoj v čele tabulky před Chotěboří.

Tip experta: 2 21 - 43 - 36 %
Komentář experta:

Hosté budou chtít dohnat ztrátu na Okříšky. Nebude to ale tak moc jednoduchý zápas, protože domácí tým na svém hřišti chce bodovat. Snad už se druhý tým tabulky probudí a po dvou prohrách konečně vyhrají.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Sapeli je můj oblíbený tým a přeji jim co nejlepší výsledky. Minulý týden se skvěle rozstřílelli proti Koutům, ale to v tomto zápase stačit nebude. Nová Ves si udrží svoji domácí neporazitelnost a tři body pohlídá.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Domácí kralují na posledním místě s docela neuspokojivým skóre. Ani v tomto duelu se jim žádné body k dobru nepřipíšou a jejich série proher se s bystřickým týmem protáhne.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Další zápas, v němž se střetnou týmy z opačných konců tabulky. Hosté sice mají více vstřelených gólů, ale ta obrana nějak propadává. Humpolec si v tomto zápase zastřílí a snad i úspěšně.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Leoš Hanousek 4
2. Radek Šikola 4
3. Karel Řehoř 4
4. Libor Smejkal 4
5. Venca Likeš 4
6. Petr Pešek 4
7. Petr Jelínek 3
8. Petr Munduch 3
9. Adam Vostál 3
10. Jiří Jetmar 3
11. Jan Preisler 3
12. Pavel Bureš 2
13. Jiří Chlup 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.