EXPERT TIP - 9.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 1.10.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Rostislav Hryn

Expertem je opět Rostislav Hryn z vítkovského béčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tento zápas je v mnoha očích fanoušků okresního fotbalu předem znám, ale ve sportu a zvláště ve fotbale nikdy nevíte, co se bude na hřišti dít. Avšak favorit je jasný. Jediné známé ligové střetnutí se datují z minulého ročníku, kdy Slavkov porazil Heřmanice v obou utkáních - doma (7:2) a venku (5:2). I forma je jasně na straně domácích, takže tady nemohu jinak - 1.

Tip experta: 1 84 - 5 - 11 %
Komentář experta:

V tomto zápase je favorit také vcelku jasný a to v podobě domácích borců. Domácím se v této sezóně docela daří, když ztratili body pouze se Štáblovicemi. I poslední odložený zápas v Budišově (čtvrtek) zvládli, když vyhráli 4:3. Za to Vítkov si ještě z venkovních zápasů neodvezl ani bod a myslím, že tomu nebude jinak ani o tomto víkendu...

Tip experta: 1 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

Tady dle mne není nad čím váhat. V minulé sezóně si Brumovice dvakrát poradili s Radkovem - doma (4:2) a venku (3:0). Sice domácí hráli na vlastní půdě zatím jen dvakrát (4:3 a 3:5), ale hosté v poslední době neoplývají formou, která by jim dávala patřičné sebevědomí. Zde si troufnu tvrdit, že opět vyhrají domácí.

Tip experta: 2 5 - 5 - 90 %
Komentář experta:

I když z posledních šesti zápasů Sosnová porazila Štáblovice jednou a právě na domácí hřišti v minulé sezóně, tak forma, kterou mají Sosnovští v této sezóně je příliš chabá na to, aby mohli reálně pomýšlet na všechny body. Samozřejmě všichni víme, jak špatně se hraje na tamním hřišti. Jenomže Štáblovice po posledních dvou utkáních jsou v dobrém rozmaru a tak věřím, že sebevědomí v tomto zápase rozhodne - 2.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V mých zápiscích není žádný dochovaný záznam o střetnutí těchto dvou týmů. Co se divit, když Vávrovické Áčko spadlo v minulé sezóně k nám do "pralesa". Tady rozhodne kvalita, kterou mají Vávrovice o dost vyšší než hostující Deštné. Deštné může konkurovat jakémukoli týmu na domácím hřišti, ale venku vážně ne... 1!

Tip experta: 1 70 - 15 - 15 %
Komentář experta:

Po vyhoupnutí Budišova do čela se tento tým zrazu tabulkou propadá. Kdo ví, jestli to bude tím, že hráčům "stoupla sláva do hlavy" :) , ale jedno je jasné, forma z posledních zápasů není dobrá (3:3 a 3:4). V jediných dvou domácích zápasů Holasovičtí nedali soupeřům ani čichnout a domácí tvrz je tak v Holasovicích zatím neporušená. Myslím si, že domácí opět zvítězí a pošlou Budišov ještě níže. Přece jen obě utkání minulé sezóny domácí vyhráli (doma - 6:1 a venku - 5:2). Za mne - 1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Mader 5
2. Jan Grygarčík 5
3. Rostislav Krejčí 4
4. Jakub Durčák 4
5. Michal Gavenda 4
6. Rostislav Hryn 4
7. Marek Wrána 4
8. Filip Kvarčák 4
9. David Lupa 4
10. Jiří Novák 4
11. Marek Chovanec 4
12. René Klement 4
13. Marek Honka 4
14. Radek Olbrecht 3
15. Jiří Jetmar 3
16. Venca Likeš 3
17. ondřej veliký 3
18. Tomáš Šenk 3
19. Daniel Schrom 2
20. Krcmarik Premysl 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.