EXPERT TIP - 5.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 24.9.2017

0

5. kolo městského přeboru Plzně pro Vás natipovala Monika Zýková. Ta je v dosavadním průběhu sezóny zatím velmi úspěšná, vždyť vede tipovačku v rámci této soutěže. Uvidíme tedy, jak Monice nahrají víkendové výsledky... Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Monika Zýková

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Chrást se v této sezóně střelecky trápí, i když jediný vstřelený gól jim minulém kole zajistil plný bodový zisk v derby s Dýšinou. Košutka oproti tomu bude chtít napravit svoje domácí zaváhání s Vochovem. Myslím si, že zápas příliš fotbalové krásy nepřinese. Věřím ale hostům, že vybojují 3 body.

Tip experta: 1 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Vochov se po prvních dvou kolech proti těžkým soupeřům výsledkově chytil, a proto v souboji týmů ze středu tabulky věřím více domácímu celku.

Tip experta: 2 25 - 25 - 50 %
Komentář experta:

Plzenec je zatím bez jediného bodu na posledním bodu a stejně tomu bude i po zápasu s Unionem. Hosté v této sezóně předvádějí výsledkově nevyrovnané výkony, avšak v Plzenci potvrdí svoji kvalitu a jednoznačně zvítězí.

Tip experta: 0 58 - 17 - 25 %
Komentář experta:

Kdysi nedobytná domácí tvrz již nemá svoje kouzlo a domácí zůstávají stále bez bodu. Dýšina se v této sezóně také zatím trápí. Myslím si, že diváci uvidí vyrovnané utkání, které ocení především fanoušci defenzivního fotbalu. Zápas skončí remízou.

Tip experta: 1 50 - 17 - 33 %
Komentář experta:

Zápas dvou zatím 100% bodujících týmů slibuje kvalitní podívanou plnou osobních soubojů. Nastoupí proti sobě také zatím dva nejlepší střelci soutěže Knapp a Reischig, tudíž se dá očekávat aktivní fotbal z obou stran. Více však přeci jen věřím domácím, kteří budou chtít udržet neporazitelnost na svém novém fotbalovém stánku.

Tip experta: 2 17 - 33 - 50 %
Komentář experta:

Černice hostí další 100% tým této sezony Druztovou. Věřím proto, že hosté zvítězí i tentokrát a odvezou si tři body.

Tip experta: 2 58 - 25 - 17 %
Komentář experta:

Souboj dvou velmi nevyzpytatelných týmů, které oba dokáží jak zklamat, proti papírově slabším soupeřům, tak překvapit proti favoritům. Hradiště venku zatím neprohrálo a myslím si, že i přes vyrovnanost utkání zápas nakonec dovedou do vítězného cíle.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Hruška 4
2. Petr Fischer 4
3. Pavel Vacek 4
4. Jiří Jetmar 4
5. Matej Kuncendorfer 3
6. Ondřej Pytlík 3
7. Petr Sedláček 3
8. Monika Zýková 3
9. Jan Šlehofer 3
10. Martin Rubricius 2
11. petr hruska 2
12. Jan Tykvart 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.