EXPERT TIP - 8.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 23.9.2017

0

 Expertem pro 8. kolo se stává Miloš Václavek z Horního Újezdu .




Václavek Miloš

Miloš Václavek je hráčem Horního Újezdu a je naším častým expertem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 27 - 27 - 46 %
Komentář experta:

Pokud přijede Blatnice do Lipníka s gólovým apetitem z posledních dvou zápasů (10 branek), tak to budou mít domácí hodně těžké, zkušení domácí beci - kluci Brabencovi, ale předpokládám mají Milana Sovu přečteného a nenechají ho moc "létat".

Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

V minulém kole jsme jak my s Újezdem, tak Náměšť schytali pořádný debakl, bude záležet jak se s tím kdo přes týden srovnal. My každopádně budeme chtít toto zaváhání doma napravit, opět si udobřit náročné domácí fanoušky a bodovat, pokud možno za 3 body. Je to souboj sousedů v tabulce, budeme chtít hosty nechat pod námi ! Doufám, že se naši "marodi" přes týden dali dohromady a nebudeme taky muset řešit moc dalších absencí, potřebujeme urvat po nějaké době zase vítězství jako sůl !

Tip experta: 1 73 - 20 - 7 %
Komentář experta:

Souboj "těžkých vah" tohoto kola, s oběma jsme se v průběhu sezóny už potkali, proto budu věřit domácím. Bude záležet jak se domácí Pepa Šplíchal na na zápas připraví, pokud mu to sedne, je schopen tento "špíl" rozhodnout ve prospěch Třebelovic

Tip experta: 2 22 - 50 - 28 %
Komentář experta:

Oba mančafty určitě nejsou spokojené se svou pozicí v dolní polovině tabulky, Výčapy navíc naposled doma prohrály a určitě budou chtít ztracené body přivést tentokrát z venku. Chybí jim ale "střelec", který by vypracované šance dokázal proměňovat, přesto si myslím, že body z venku tentokrát dovezou.

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Tak tady to vidím na výhru domácích, kteří určitě budou chtít odčinit šestigólový příděl z minulého kola z Pyšela. Poslední 2 kola vyšla ambiciózní Vladislav bodově naprázdno, proto budou chtít určitě za každou cenu tentokrát doma Pyšel porazit.

Tip experta: 1 50 - 44 - 6 %
Komentář experta:

Hrotovice dovezly v minulém kole, pro mě trochu překvapivě, všechny body z Výčap a pokud formu potvrdí i tentokrát, budou naplno bodovat i proti Chlístovu, který ale svou běhavou a důraznou hrou bude dělat domácím problémy. "Hruša" bude chtít určitě i venku přidat nějaký zápis do tabulky střelců.

Tip experta: 2 6 - 6 - 88 %
Komentář experta:

Zde neočekávám nic jiného než výhru hostů, kteří zatím mají fazónu jako hrom a budou chtít vévodit tabulce i po tomto kole. Luba Venhoda i Martin "Kopi" Kopeček Přibky zatím zkušeně dirigují, proto si myslím, že pokřik po zápase bude slyšet z kabiny hostí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Rosťa Ježek 4
2. Lukáš Hanzal 4
3. Aleš Kisela 4
4. Michal Vodička 4
5. Radek Durda 3
6. Jiří Pojer 3
7. Petr Munduch 3
8. Tomáš Novotný 2
9. Jan Kolman 2
10. Marek Vařílek 2
11. Marek Veselý 2
12. Ondřej Tůma 2
13. Jiří Jetmar 2
14. Venca Likeš 2
15. Petr Žák 2
16. Tomáš Košut 1
17. Luboš Lopatář 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.