EXPERT TIP - 7.kolo Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 17.9.2017

0

Expertem 7. kola 1.B třídy skupiny B je hrající trenér Moravce Lukáš Broža. Tipovat můžeš i ty - přímo v článku stačí kliknout na tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Broža

Jedenatřicetiletý Lukáš Broža momentálně působí v TJ Moravec jako hrající trenér, i když poslední dobou již moc nenastupuje. Broža je moraveckým odchovanec, v dorostu krátce působil ve Velkém Meziříčí. V mužích mimo Moravce hrál také za Bystřici, Strážek a Osovou Bítýšku. V loňské sezóně se svým týmem dokázal v 1.B tříde skupině B obsadit třetí místo, čímž si TJ Moravec vysloužil postup o soutěž výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 77 - 15 - 8 %
Komentář experta:

Nedvědice se v loňské sezóně prezentovala kvalitními výkony a věřím, že i přes nepovedený vstup do nového ročníku dokáže tým kolem Michala Havlíčka ve Velké Bíteši zvítězit. Za hosty by se mohl prosadit Zdeněk Prudký, který se po svém návratu po zranění dostává do střelecké formy.

Tip experta: 0 58 - 15 - 27 %
Komentář experta:

Hartvíkovicím vstup do nové sezóny vyšel. Určitě je i nakoplo úspěšné pohárové tažení před začátkem sezóny. Velký Beranov jsem před sezónou tipoval na boje o titul a myslím, že jejich výkony půjdou nahoru. Vzhledem k rozpoložení obou mužstev volím remízu.

Tip experta: 0 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Měřín před sezónou vhodně doplnil kádr o hráče z Velkého Meziříčí, ale po vynikajícím úvodu soutěže se nyní trápí. Štěpánov jsem viděl v prvním kole, kdy se jim zápas vůbec nevydařil, ale od té doby si již nějaké body připsali, včetně výhry v derby s Nedvědicí. Věřím, že, pokud nastoupí, tak se za hosty střelecky prosadí můj kolega z práce Honza Ludvík.

Tip experta: 2 15 - 15 - 70 %
Komentář experta:

Souboj týmů z opačných pólů tabulky. Ani jedno družstvo jsem na vlastní oči neviděl, ale podle jejich dosavadních výsledků věřím, že hosté zvítězí vyšším rozdílem.

Tip experta: 2 19 - 4 - 77 %
Komentář experta:

Souboj dvou týmů, které ještě loni hrály 1.A třídu. Zatímco se domácí trápí, tak hosté pravidelně bodují a budou bojovat o návrat do 1.A. Luka jsem viděl v prvním kole ve Štěpánově, kde hráli líbivý fotbal. Tým trenéra Vladimíra Hekerleho spoléhá na individuální kvality střelce Filipa Tomana, který se určitě prosadí i v tomto zápase.

Tip experta: 1 47 - 38 - 15 %
Komentář experta:

Okresní derby jistě nabídne zajímavou podívanou. Domácí mají kvalitní kádr kolem kapitána Tomáše Doležala a po svém návratu do krajských soutěží celkem pravidelně bodují. Hosté hrají celý podzim na hřištích soupeřů a po úvodních třech kolech jim došel dech. Myslím si, že v tomto zápase těsně zvítězí domácí.

Tip experta: 2 8 - 4 - 88 %
Komentář experta:

Rapotice jsou pro mě i díky posílení kádru největším favoritem na postup do 1.A třídy. Po nepovedeném vstupu do soutěže již Rapotice nabírají formu. Daří se především Michalovi Sobotkovi, který je se dvanácti góly nejlepším střelcem soutěže. Domácí nováček schytal v minulém kole výprask v Rantířově a myslím si, že i v tomto kole odejde s prázdnou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Jetmar 5
2. Tomas Brazda 5
3. Petr Munduch 5
4. Vítězslav Rous 5
5. Luboš Řezníček 4
6. Jiří Chlup 4
7. Jan Preisler 4
8. Karel Řehoř 4
9. Rostislav Kittler st 4
10. Petr Jelínek 4
11. Milan Neugebauer 4
12. Jakub Sýkora 4
13. Pavel Bureš 3
14. Tomáš Dvořáček 3
15. Marek Vařílek 3
16. Roman Velín 3
17. Jiří Šoukal 3
18. Barbora Štikarová 3
19. Michal Vodička 3
20. Tomáš Laš 3
21. Martin Mužátko 3
22. Miloslav Kafka 3
23. Robert Markovič 3
24. Rosťa Ježek 2
25. Soňa Dvořáčková 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.