EXPERT TIP - 5.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 3.9.2017

0

Expertem pro 4. hrací kolo se stává Tomáš Man ze Smrku .




Tomáš Man

 K fotbalu mě přivedl můj táta. Jsme fotbalová rodina, takže u nás se to předává z generace na generaci. Začínal jsem v šesti letech doma ve Smrku. Odtud jsem zamířil do Vladislavi, Poté jsem hrál mimo jiné v Brně v Bystrci, ale i vzhledem k náročnému dojíždění  přišel logický přesun do Tj Bopo Třebíč a když došlo ke spojení fotbalových klubů v Třebíči, tak jsem působil v HFK Třebíč. Odsud jsem zamířil na roční hostování do Náměště nad Oslavou, načež jsem poté přestoupil  z HFK Třebíč do Budišova, následovalo angažmá v Přibyslavicích, půlroční hostování  v Jaroměřicích, návrat znovu do Přibyslavic, odkud jsem se vrátil, jak já říkám s oblibou po 25ti letech harcování zpátky domů do Smrku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 80 - 13 - 7 %
Komentář experta:

Domácí jsou obzvlášť doma nepříjemným soupeřem a v tomto zápase si s trápícím Mohelnem dokáží poradit.

Tip experta: 2 40 - 13 - 47 %
Komentář experta:

Těžký zápas.  Vše se bude opět odvíjet od toho kolik hráčů z A-mužstva domácí do zápasu nasadí. Byl bych to špatný patriot, kdybych nevěřil vlastnímu týmu. Pokud se střelecky probudí naše útočná tykadla Kráťa s Ondrou Sukem, tak věřím, že si odvezeme tři body.

Tip experta: 2 27 - 27 - 46 %
Komentář experta:

v Třebenicích udělali dobře, že po minulé neúspěšné sezoně udrželi i vzhledem k nabídkám z krajských soutěží zkušeného trenéra Hrbáčka, který i v tomto zápase bude spoléhat na střelce Ondráčka a defenzivní stálici a kapitána Jardu Jaroše, který i zápas ze standardky hlavou rozhodne.

Tip experta: 2 20 - 7 - 73 %
Komentář experta:

Domácí si v minulém kole s chutí zastříleli proti oslabeném Mohelnu. Tentokrát proti nim bude stát ovšem soupeř jiného kalibru a jeden z favoritů soutěže. Proto si myslím, že si vítězství odvezou zkušenější hosté z Rudíkova.

Tip experta: 0 13 - 40 - 47 %
Komentář experta:

Derby a to se vším všudy. Obě vesnice dělí pár kilometrů, takže očekávám velkou návštěvnost a zajímavý zápas. Domácí budou spoléhat na nováčkovský elán, hosté naopak na velezkušeného mého bývalého spoluhráče z Náměště Jardu Fraňka. Oba soupeři se nakonec rozejdou smírně.

Tip experta: 1 80 - 7 - 13 %
Komentář experta:

Domácí ještě nevyhráli a po vysoké porážce v Březníku minulý týden mají co napravovat. Koněšín si sice minulý víkend doma poradil s rezervou Budišova a získal po dlouhé době tři body, ale tentokrát odjede s prázdnou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 4
2. Ondřej Suk 3
3. Marek Konfršt 3
4. Tomáš Man 3
5. Petr Žák 3
6. Petr Munduch 3
7. Daniel Procházka 3
8. Štěpán Dvořák 3
9. Aleš Chatrný 3
10. miroslav pelan 3
11. Lukáš Mikyska 2
12. Karel Horký 2
13. David Dvořák 1
14. Martin Skryja 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.