EXPERT TIP - 4.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 27.8.2017

0

V nadcházejícím kole I. A třídy opět proběhne spousta velice zajímavých zápasů. Sobotní program startuje již v 14.00 hodin soubojem Krásných Louček s Kravařemi. O dvě hodiny později vypukne střetnutí mezi Chlebičovem a Velkými Heralticemi. Během sobotního odpoledne se ještě fanoušci mohou těšit na utkání Jakubčovic nad Odrou s Kobeřicemi a Ludgeřovic s Vítkovem. Nedělní ráno je tradičně zasvěceno fotbalu v Mokrých Lazcích, kam dorazí ambiciózní Oldřišov. Stadiony by se pak mohly slušně zaplnit i při zápasech Bolatic s Hlubinou anebo Darkoviček se Slavkovem.   




Michal Pěntka

Expertem aktuálního kola jsme zvolili zkušeného útočníka Michala Pěntku, který v loňské sezoně patřil v dresu Ludgeřovic k nejlepším kanonýrům celé soutěže. V letošním ročníku zatím drží střelecký půst, ale určitě bude pouze otázkou času, než zase začne pálit ostrými.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Přiznám se, že o družstvu z Velkých Heraltic toho moc nevím. Domácí naopak na vlastním stadionu moc bodů rozdávat nebudou. Chlebičov potvrdí svou sílu a zvítězí. Tip: 1.

Tip experta: 1 59 - 8 - 33 %
Komentář experta:

Jakubčovice se u nás v minulém kole prezentovaly velice slušně, a jestliže navážou na svůj výkon, tak mají šanci uspět i s Kobeřicemi. Rozhodne domácí prostředí. Tip: 1.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Budeme se snažit Vítkov porazit, i když to nebude lehké, protože si myslím, že se Vítkov určitě výsledkově zvedne. Musíme zápas odmakat a doufám, že vyhrajeme. Tip: 1.

Tip experta: 2 8 - 8 - 84 %
Komentář experta:

Krásné Loučky mají vynikající start do soutěže, ale stejně si myslím, že to tentokrát na fotbalový stroj z Kravař nebude stačit. Favorit si odveze všechny body. Tip: 2.

Tip experta: 1 42 - 8 - 50 %
Komentář experta:

Oldřišov přes léto posílil, takže to vypadá, že bude hrát atraktivní fotbal i letos. Doufám, že tentokrát se nebude zachraňovat v posledním kole. Přesto si myslím, že družstvo z Mokrých Lazců o víkendu zvítězí a uklidní náročného domácího diváka. Tip: 1.

Tip experta: 1 67 - 25 - 8 %
Komentář experta:

Souboj týmů, které budou podle mého názoru hrát v horních patrech tabulky. Hlubina se netají svými postupovými ambicemi, ale nemyslím si, že tenhle ročník nějak proletí. Hosté narazí již tuto neděli, kdy dobře organizovaný celek z Bolatic zvítězí. Tip: 1.

Tip experta: 0 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Očekávám, že domácí budou opět kopat penaltu!!! Všeobecně se ví, že do Darkoviček nikdo moc rád nejezdí. Tentokrát se musí se „specifickým“ prostředím popasovat i nováček ze Slavkova, který by mohl využít postupové euforie a nějaký bodík si odvézt. Tip: 0.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Stepek 6
2. Marek Kulaviak 5
3. Richard Husovsky 5
4. Vojtěch Jadrný 5
5. Pavel Kozelek 4
6. Martin Kresta 3
7. Michal Gavenda 3
8. Adam Korbel 3
9. Michal Pěntka 3
10. Patrik Fiala 3
11. Venca Likeš 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.