EXPERT TIP - 1.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 26.8.2017

0

Dnes jsme vybrali jako experta Jana Němečka. Jde o hráče Mcel (4. třída sk. B) s přehledem ohledně nižších středočeských fotbalových soutěží. Povede se mu překonat nepříliš úspěšný ExpertTip opočnického rodáka, Dalibora Vaněčka, z minulého týdne? A povede se Vám překonat oba naše experty? Zkuste to!




Jan Němeček

Jan Němeček je nejen fotbalistou Mcel, ale také fotbalovým nadšencem s velkým přehledem i v nižších okolních soutěžích. S fotbalem začínal v TJ Jíkev, kde odehrál přípravku, žáky i dorost. Několikrát "nahlédl" do Mcel formou 4 hostování. Napopáté se již přesunul do své rodné obce natrvalo. Hraje v obraně a když je potřeba, tak - ač nerad - zaskočí za brankáře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Domácí měli v minulé sezóně velmi dobré výsledky, které jim vynesly krásné 3. místo v soutěži. První kolo v Kostelce jim nevyšlo, ale věřím, že se z toho "oklepou" a 3 body zůstanou ve Všejanech.

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

V minulé sezoně skončila tato mužstva v tabulce vedle sebe. Oba jejich vzájemné zápasy vyhrála Opočnice o gól. Myslím si, že se bude opět jednat o těsný výsledek, ale tentokrát ve prospěch domácích Seletic.

Tip experta: 2 70 - 0 - 30 %
Komentář experta:

Bohemka má mladé běhavé mužstvo a dokáže dobře využít prostor. Hrubý Jeseník má oproti ní menší hřiště, což by mohla být pro domácí výhoda. I tak ale věřím ve vítězství hostů.

Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Městečtí se opět budou pohybovat na vršku tabulky. Kostelní Lhota vkročila do této sezóny cenným skalpem Všejanů a určitě se bude chtít vrátit k úspěchům ze sezony 15/16, takže to nebude pro SKMK lehké sousto. Domácí ale zápas zvládnou a připíší si další 3 body.

Tip experta: 2 50 - 20 - 30 %
Komentář experta:

Další souboj "sousedů" z minulé sezony. Kdyby zde byla možnost, tak bych volil spíše neprohru hostů - ale jelikož ta možnost není, tak budu věřit přímo ve výhru hostujícího celku.

Tip experta: 2 10 - 0 - 90 %
Komentář experta:

Zde budu opět věřit hostům. Pro Přerov jde o první zápas sezony a ten je vždycky jiný. Rožďalovice nepřijedou s prázdnou ani z druhého venkovního utkání a tentokrát povezou 3 body.

Tip experta: 2 22 - 33 - 45 %
Komentář experta:

Tipování zakončím opět "sázkou" na hostující družstvo. Běrunické hřiště je nepříjemné (pro mě tedy vždycky bylo) svou šířkou a domácí toho určitě budou chtít využít. Jíkev však napraví zaváhání z prvního kola a přiveze si z Běrunic první 3 body v letošní sezoně OP.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Němeček 5
2. Jiří Jambor 4
3. Jan Kovář 4
4. Petr Holý 3
5. Petr Vlasák 3
6. Jaromír Bobek 2
7. Jan Sobota 2
8. Lukáš Vorlíček 1
9. Venca Likeš 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.