EXPERT TIP - 3.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 20.8.2017

0

A máme tady druhé letošní kolo, a fanoušci jsou již určitě nabuzeni na to, jak dopadne. Představme si víkendové zápasy. Ambiciózní Stěbořice budou chtít potvrdit výhru z Hněvošic v zápase s Dobroslavicemi, které minulé kolo rozstřílely Dolní Životice. Minerva bude chtít zapomenout na nepovedený konec v Hlavnici, ale čeká jí soupeř velice silný, a to Budišov, který si minule smlsl na Litultovicích. V souboji celků, které minule vyšly bodově naprázdno, se utká Vřesina s Oticemi. Nováček z Březové bude chtít navázat na výhru proti Štítině, a na svém hřišti přivítá Hněvošice, jenž minule klopýtly doma se Stěbořicemi. V nedělním dopoledni budou Dolní Životice napravovat výsledek z Dobroslavic, ale utkají se soupeřem velice silným, a to s posílenými Jakartovicemi. Dva týmy, kterým se start nepovedl, se střetnou v Litultovicích, kam se vydá Štítina. Posledním zápasem bude mač mezi Kobeřicemi, které zaslouženě porazily Otice, a Hlavnicí, která minulý týden skvěle otočila zápas s Opavou.  




Lukáš Kirschner

Za experta jsme vybrali Lukáše Kirschnera z Hlavnice. Lukáš je původním "povoláním" brankář. Minulou sezónu pustil do brány kolegu Gebauera a sám hrával na pozici stopera. V létě, když Petr Gebauer ukončil kariéru, vrátil se zpět do branky. Lukáš je i penaltovým exekutorem svého týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 87 - 0 - 13 %
Komentář experta:

Věřím ve zkušenosti domácího týmu, který nováčka soutěže po první výhře usadí k zemi a ukáže jim, že to v okrese nebude jednoduché..

Tip experta: 2 61 - 13 - 26 %
Komentář experta:

V kobeřicích nás nebude čekat nic jednoduchého, ikdyž jsme minulý rok na jejich hřišti vyhráli bez větších problémů, tak letošní sezona si myslim bude o něčem jiném. Pokud však navážeme na bojovný výkon z předchozího zápasu, můžeme vyhrát..

Tip experta: 2 17 - 26 - 57 %
Komentář experta:

Náš předchozí soupeř u nás sehrál velice kvalitní zápas se smolným koncem a ukázal že letos bude hrát kvalitní fotbal, jenomže budišov je dle mého názoru nejsilnější mužstvo soutěže a v Opavě vyhrají..

Tip experta: 1 83 - 4 - 13 %
Komentář experta:

Dle mého názoru je Vřesina jedno ze čtyř mužstev které se budou letos pohybovat na špici tabulky a s novým mužstvem Otic si poradí..

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

V sezonách předchozích, když jsme působili ve stejné soutěži prokazovala březová že na okresní přebor rozhodně kvalitu má, a na domácím hřišti se bude o body obírat těžce, proto věřím ve výhru domácích

Tip experta: 2 13 - 9 - 78 %
Komentář experta:

Další zápas který má jasného favorita. Mužstvo z Jakartovic velice dobře posílilo, navíc se jim vrátil Michal Janech. Tohle mužstvo bude v téhle sezoně bojovat o horní příčky tabulky a Životice jim nebudou v tomhle zápase stačit

Tip experta: 1 70 - 17 - 13 %
Komentář experta:

Litultovice to budou mít bez Kamila Janetzkého v letošní sezoně složité. Pokud se však semknou a budou bojovat, myslim si že tento zápas by mohli vyhrát..

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Richard Husovsky 7
2. Aleš Lasák 7
3. Pavel Kozelek 7
4. Rostislav Krejčí 6
5. Milan Hanslík 6
6. Tomáš Šenk 6
7. ondřej veliký 6
8. Radek Kubánek 6
9. Marek Honka 6
10. Dalibor Benek 6
11. Lukáš Kirschner 6
12. Ondřej Teichmann 6
13. David Řehulka 5
14. Venca Likeš 5
15. Jiří Polák 5
16. Bartek Cojg 5
17. Jiří Lichovník 4
18. Jan Tkadleček 4
19. jakub kostera 4
20. Jakub Lukáš 4
21. Tomáš Pučan 3
22. Libor Čapec 3
23. Václav Chromečka 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.