EXPERT TIP - 2.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 20.8.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Patrik Simon

Patrik Simon je zanedlouho šestadvacetiletý záložník Náchoda. V loňské sezoně si s tímto týmem zahrál v Divizi, kde k jedné brance přidal deset asistencí, předminulou sezonu nastupoval v dresu Náchoda v Krajském přeboru a zaznamenal jedenáct gólů. Do této sezony vstoupil úspěšně a hned v prvním kole pomohl gólem k výhře 3:0 nad Kostelcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Tady nemůžu ani nic jiného tipovat než výhru hostů. Určitě to nebude lehké utkání, protože Slavia je doma velice silná. Doufám, že se nám zápas podaří a pojedeme se třemi body spokojeně domů. Výhra hostů.

Tip experta: 1 50 - 17 - 33 %
Komentář experta:

Nováček soutěže mě překvapil na hřišti Vysoké minulý týden, kde získal dva body. Myslím, že v tomto zápase získají tři body, i když budou v roli lehkého outsidera a Červený Kostelec minulou sezónu zářil. Výhra domácích.

Tip experta: 0 50 - 33 - 17 %
Komentář experta:

Zde očekávám velmi vyrovnané utkání. Kostelec nad Orlicí umí dobře bránit a Bydžov v minulém kole gól vůbec nedostal. Zkusím rovnou tip 0:0.

Tip experta: 0 50 - 17 - 33 %
Komentář experta:

Tady musím přiznat, že nevím, co tipovat. Vysoká doma ztratila body a určitě bude chtít vyhrát a od Bělohradu vůbec nevím, co očekávat. Nikdy jsem ho neviděl hrát. Zkusím remízu.

Tip experta: 1 43 - 14 - 43 %
Komentář experta:

Očekávám vyrovnané utkání, kde se bude vycházet ze zajištěných obran. Libčany, ale budou o jednu branku na konci utkání šťastnější, a proto volím výhru domácích.

Tip experta: 0 50 - 17 - 33 %
Komentář experta:

Chlumec získal cenné dva body na hřišti Bydžova. Jaroměř doma zabrala přesvědčivým výsledkem 3:0. Nic jiného mi z toho nevychází než remíza.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hořice trochu smolně doma prohráli se Slavii Hradec a proti Novému Městu získají tři body. Nové Město po druhé venku prohraje. Výhra domácích.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Rychnov získal velmi pěkné dva body na hřišti Červeného Kostelce, kde se nehraje lehce. Vrchlabí bude chtít napravit prohru z minulého týdne. Výhra domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Patrik Palm 6
2. Petr Munduch 5
3. Marek Macák 4
4. Venca Likeš 4
5. Josef Paulovič 4
6. Jakub Daniel 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.