EXPERT TIP - 3.kolo Divize D, 2017-2018

Datum kola: 20.8.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Bohdan Hecl

Trenér Bohdan Hecl je pravým fotbalovým srdcařem. Měl nabídku z vyšší soutěže, místo trenéra Šumperku však neopustil a je vidět, že osud klubu mu není lhostejný. Nyní se s áčkem po roce vrací do Divize D.

 

Na třetí kolo nás zve trenér FK SAN - JV Šumperk a tipuje výsledky zápasů. Poměřte s ním své síly.

 

Spoluautorem článku: Michal Krejčí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Žďár začal sezónu úžasně. Bzenec naopak katastrofálně. Ve druhém kole se karta obrátila. Věřím domácím. Žďár v tomto utkání vyhraje. Tip 1.

Tip experta: 0 17 - 17 - 66 %
Komentář experta:

Čekám v bitvě nováčků soutěže velmi vyrovnaný, kvalitní zápas a dělbu bodů. Tip 0.

Tip experta: 0 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Již po losu jsem konstatoval, že máme v prvních čtyřech kolech týmy, které budou hrát v popředí tabulky Divize D. Rosice i Tasovice patří k tomu nejlepšímu, co tato soutěž nabízí. V jejich vzájemném zápase čekám oboustranně kvalitní fotbal s remízovým rozuzlením. Tip 0.

Tip experta: 0 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Tým Břeclavi se po sestupu určitě změnil. Přesto odehraná kola ukazují, že svou sílu bude mít. S Vrchovinou neprohraje. Tip 0.

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Viděl jsem Blansko proti Rosicím. V tomto utkání si nevedlo vůbec zle. Věřím, že Blansko v domácím prostředí vyhraje. Tip 1.

Tip experta: 0 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Čeká nás přetěžký soupeř. Polná má velmi kvalitní tým hráčů, kteří jsou již delší dobu pospolu, a postupně dozrávají do nejlepších fotbalových roků. Viděl jsem všechny její mistrovské zápasy v této sezóně. Soupeř je zase o kus dál, než byli při našich posledních dvou konfrontacích. Nicméně mě zápasy s týmy, co se snaží o fotbalový projev, velmi baví, a těším se, že to domácím hodně znepříjemníme. Pevně věřím, že neprohrajeme a s prázdnou domů nepojedeme. Tip: Remíza.

Tip experta: 1 83 - 0 - 17 %
Komentář experta:

S mužstvem Ždírce mám z předloňské sezóny jen pozitivní zážitky. Každopádně tuším, že od té doby prošel Ždírec určitou proměnou. Má však na Divizi kvalitní kádr, zase o kousek kvalitnější než měl před dvěma roky, a nebude to ani pro nás lehký oříšek. Tým Třebíče má ještě mladší mužstvo, než máme my. Bude to mít v tomto zápase hodně těžké, tipuji výhru domácích. Tip 1.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Havlíčků Brod by se po opětovném postupu určitě rád v Divizi stabilně zabydlel. Vím, že v klubu pracují převážně s vlastními odchovanci. To je mi velmi sympatické, přestože z vlastní zkušenosti dobře vím, jak těžká práce to je. Domácí zápas zvládnou a Bíteš porazí. Tip: 1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 6
2. Petr Jelínek 5
3. Matej Kuncendorfer 5
4. Petr Munduch 4
5. Ondřej Šišma 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.