EXPERT TIP - 4.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 27.8.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Martin Homola

Třicetiletý brankář a odchovanec SK FC Křižanov je vyjma čtyřletého působení v dorostu ve Velkém Meziříčí a půlročního intermezza v Dolních Heřmanicích věrný křižanovským barvám. Vzhledem k pracovnímu vytížení a dlouhodobě kvalitní konkurenci na postu brankáře v posledních letech nastupuje jen za křižanovskou rezervu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 76 - 12 - 12 %
Komentář experta:

Kdyby se jednalo o zápas A-týmů, mohl by se divák těšit na velice zajímavou podívanou a hádám, že by za kratší konec provazu tahali domácí, v případě rezerv se mně výsledek tipuje o poznání hůř. Vzhledem k tomu, že domácí patří dlouhodobě k tomu lepšímu, co IV. třída nabízí, očekávám, že vstup do sezóny si zejména v domácím prostředí pohlídají a zápas zvládnou vítězně.

Tip experta: 0 47 - 24 - 29 %
Komentář experta:

Na poslední střetnutí s Tasovem vzpomínáme dost neradi, protože jsme v rámci zimní přípravy dostali řádně za vyučenou a zejména tasovské mládí a tím pádem běhavost nám činily velké potíže. Doufám, že pro nás na začátek podzimu nemají domácí připravenou takovou “uvítanou” a že obdobnou fazónu naberou třeba až v průběhu soutěže. Rozpoložení, s jakým přijedeme k zápasu my, je klasicky velkým otazníkem – tréninková morálka hráčů B-týmu je už dlouho žalostná, tím spíš v letní přestávce, navíc se termín zápasu kryje s A-týmem, takže asi nebudu daleko od pravdy konstatováním, že budeme vůbec rádi za 11 lidí. Přesto věřím, že navážeme na fotbalově relativně kvalitní jaro a aspoň bod si odvezeme.

Tip experta: 1 82 - 6 - 12 %
Komentář experta:

Upřímně moc nerozumím tomu, že se velkomeziříčské céčko opakovaně spokojuje s účastí v nejnižší okresní soutěži. S ohledem na postavení áčka, béčka a zejména pak dorostu bych předpokládal, že budou mít ambici minimálně na okresní přebor, spíš pak B-třídu. Těžko odhadovat, jestli mají ve VelMezu aspoň na tento rok připravenou postupovou strategii, nebo jestli i nadále hodlají hrát v režimu “převlečený Jabloňov”. Ať už mají domácí plány jakékoliv, dá se očekávat, že Olší na začátek sezóny nebude celkem, který by jim měl dělat výrazně větší problémy a v zápasu bohatém na góly domácí zvítězí.

Tip experta: 1 59 - 35 - 6 %
Komentář experta:

Rozhodnout by podle mě měla zkušenost domácích. Byť samozřejmě i jívovské béčko zahrnuje několik fotbalistů, kteří mají odehráno víc než dost, z Měřína se vozí body těžko. Naprosto upřímně přiznávám, že tipovat výsledek tohohle zápasu je pro mě lehké asi jako natipovat regionální soutěž v severní Francii…

Tip experta: 1 88 - 0 - 12 %
Komentář experta:

Radostínská rezerva vůbec není špatná, ale stejně jako u drtivé většiny béček záleží, “jak se to zrovna sejde”. Nicméně od Křoví nemám přehnaná očekávání. Myslím, že budou mít dost starostí s áčkem, do okresního přeboru přícházejí s tím, že se nemůže nic moc stát, ale kvalita většiny týmu je podle mě nemile překvapí. Posilování B-týmu tedy nebude na místě, Křoví bude tedy i nadále patřit spíš mezi otloukánky soutěže.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Broža 5
2. Jakub Barbořík 4
3. Miroslav Láznička 4
4. Venca Likeš 4
5. Patrik Eliáš 4
6. Lubomír Štreit 4
7. Martin Homola 3
8. Stanislav Symonides 3
9. Marek Žejšek 3
10. Stanislav Krejčí 3
11. Petr Pinkava 3
12. JAN VEČEŘA 3
13. Pavel Jelínek 3
14. Jiří Chlup 3
15. Roman Velín 2
16. Josef Cimbálník 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.