EXPERT TIP - 2.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 20.8.2017

0

Je to tu, i I.A skup. A má před sebou úvodní kolo fotbalového ročníku 2017/18. A jeho výsledky se pokusil odhadnout kapitán týmu Větřní PETR GUTHEIS, který nám zároveň prozradil, co se v jeho týmu událo přes letní pauzu. Staňte se Expertem pro následujíci kolo i vy. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváte bod do TIP LIGY.




Petr Gutheis

Větřní v minulé sezóně dosáhlo na čtvrtou pozici a to za vydatného přispění záložníka PETRA GUTHEISE, který se dostal i do nejlepší jedenáctky roku. Do nové sezóny vstupuje Větřní s novým trenérským vedení - Vlastimil Sulzer odešel trénovat do Loučovic a na jeho místo přišel Robert Salon. Z kádru odešel Jakub Dušek do Zlaté Koruny a naopak do přípravy přišlo trio posil Podskalský, Žilavý a Pliška. "Příprava se nám myslím povedla. Dostali jsme hodně do těla, což je hlavně zásluha dcer našeho nového asistenta, Martiny a Gabriely. Sehráli jsme tři zápasy. Ten první s Krumlovem se nám výsledkově moc nepovedl, ale my v té chvíli byli v úplně jiné fázi přípravy než oni. Tak jsme dostali desítku. Pak přišla výhra 8:1 v Loučovicích a 4:1 doma se Zlatkou," vypočítává Petr Gutheis.

    Větřní nehodlá ani v následující sezóně opustit čelní pozice. "Očekávání jsou velká a trochu nevíme do čeho jdeme, ale kádr máme natolik kvalitní, že se s námi musí počítat," věří kapitán celku. Týmy po novém rozlosování čekají noví, neznámí soupeři a Gutheis to jen kvituje: "Z rozlosování skupin jsem byl mile překvapený. Hraju rád na nových místech a stadionech, takže se na to moc těším. Některé výjezdy, jsou už takřka divizní, ale s tím nic neuděláme. Já osobně se těším třeba do Vimperka, kde jsem jako malý hrál ligu žáků, ještě za pražský klub FSC Libuš. A naši fans, ti se těší na Šumavu," s úsměvem dodává Gutheis.       A koho šikovný hráč favorizuje? "Jasného favorita soutěže nevidím. V naší nové skupině je hodně kvalitních týmů. Ten kdo nejlépe chytne začátek, bude nahoře. Jsem upřímně zvědav na první tři kola. My chceme hrát nahoře, jako minulou sezónu a věřím, že pro to uděláme maximum."
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 79 - 7 - 14 %
Komentář experta:

Bavorky mají za sebou úspěšný návrat do 1.A. Odtud se body nevozí snadno. 2:0

Tip experta: 2 20 - 27 - 53 %
Komentář experta:

Těžko tipovat tenhle zápas. Zkusím překvapení. 1:2 pro kuře z Vodňan.

Tip experta: 1 56 - 31 - 13 %
Komentář experta:

Hned v prvním kole nás čeká derby. Bude to boj, ale my ho doma zvládneme. 3:1.

Tip experta: 1 75 - 6 - 19 %
Komentář experta:

Sedlec hned první zápas jede štreku do Blatné a myslím, že to bude znát. Domácí zvítězí 3:0.

Tip experta: 0 44 - 31 - 25 %
Komentář experta:

Prachatice budou doma silné, ale hned v prvním kole, přivítají extrémně fotbalového a silného soupeře, který půjde za postupem. 2:2

Tip experta: 1 56 - 25 - 19 %
Komentář experta:

Tady si spíše přeju, než tipuju. Kluci z Planý jsou zkušení, konec minulé sezony určitě hodili za hlavu. Doma se jim příliš nevedlo, ale teď začnou výhrou 1:0.

Tip experta: 1 62 - 25 - 13 %
Komentář experta:

Lokotka měla výborné jaro, sle to je pryč. Začne se od nuly a myslím, že tady vyhraje domácí Junior 2:1.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Tauber 4
2. Martin Hüttner 4
3. Jiří Koch 4
4. Tomáš Kučera 4
5. Milan Pešek 4
6. Patrik Krull 3
7. Petr Gutheis 3
8. Petr Munduch 3
9. Venca Likeš 2
10. Jiří Klik 2
11. Tomáš Tengl 2
12. Wáclav Sýkora 2
13. Štefan Valigurský 2
14. Ondřej Jánošík 2
15. František Pouzar 1
16. Michal Uhlík 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.