EXPERT TIP - 22.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 18.6.2017

0

Závěrečné kolo III. třídy skupiny A tipuje její redaktor Lukáš Dudek.




Lukáš Dudek

Redaktor obou skupin III. tříd a od jara i Krajského přeboru. Stále aktivní hráč, který nastupuje za FK Olešník. S fotbalem začínal na Hluboké, kde prošel všemi kategoriemi až do mužů. Před čtyřmi lety se rozhodl pro změnu dresu a i přes řadu zranění se stále potuluje po krajských hřištích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 58 - 18 - 24 %
Komentář experta:

Pištín je jediným týmem na jaře, který ještě nevyhrál. Chrášťany se naopak v odvetné části odlepily ze dna tabulky. Očekávám vyrovnaný zápas, ale bude záležet, jak se oba týmy sejdou. V tomhle ohledu mají větší problémy domácí hráči. Takže volím dvojku i s faktem, že hosté potvrdí formu v jarní fázi.

Tip experta: 1 76 - 12 - 12 %
Komentář experta:

Na závěr sezony šlágr kola. Jenomže Borku bude chybět osa týmu Kantor, Tasy, Frank a Tengl. I když Tomáš možná zkusí odstát zápas u vápna a sesadit z trůnu krále střelců Tomáše Slámu v domácím dresu. Vzhledem k absencím, volím jasnou jedničku a podle mě se prosadí kromě Slámy i Mešanovič z Voselna Petr Vazač. (smích)

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Kromě vítězství domácích, bude pro mě jakýkoli jiný výsledek největším překvapením kola. Dívčice mají v týmu kluky, kteří by mohli v klidu hrát krajskou soutěž. Trošku okopíruji slova Luboše Tvrzického. Fotbal není o jedincích, ale o týmovém výkonu a pokud si to v Dívčicích neuvědomí všichni hráči, tak se budou dál plácat ve středu III. třídy. Podle mě má tenhle tým na víc a měl už dávno hrát Okresní přebor.

Tip experta: 1 82 - 6 - 12 %
Komentář experta:

Béčko Boršova přijede možná bez pendlů, protože ve stejný čas hraje áčko v Temelíně. Lipí překvapilo minulé kolo na Borku. Domácí mají kvalitní kádr a rozloučí se sezonou vítězně.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Na začátku jara bych psal, že zápas bude jasnou záležitostí. Morké bylo prakticky v rozkladu a Lokomotiva útočila na postup. Jenomže v závěru soutěže se hosté zvedli. Hrabánek, Štumbauer a v útoku Houska s Hrádkem, to je největší hrozba pro domácí obranu. Lokotka hraje hodně s míčem na noze, jenomže na hráčích je vidět zklamání, že i příští rok se bude hrát jen III. třída. Zkusím překvapení a volím remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Tengl 5
2. Lukáš Fessl 5
3. David Schneider 4
4. Jan Lexa 4
5. Martin Škaroupka 4
6. Jiří Holinka 4
7. Jaroslav Litvan 4
8. Stepan Hajek 4
9. František Filištein 4
10. Jiří Svatoš 3
11. Petr Kaše 3
12. Honza Valenta 3
13. Erik Kubeša 3
14. Libor Waldhauser 3
15. Zdeněk Žák 2
16. Veronika Trelová 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.