EXPERT TIP - 26.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 18.6.2017

0
Lukáš Blažek doufá, že v navázání výkonu proti Hluboké a bodu ze Srubce


Lukáš Blažek

Hráč TJ Sokol Neplachov

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 78 - 0 - 22 %
Komentář experta:

Myslím, že Čtyrák nečekal, že by hrál v posledním kole o záchranu, ale tak už to někdy bývá. Nevím kolik týmů půjde dolů, takže tady tipuji vítězství hostů. Nevím, jestli si budou moci povolat borce z A-týmu, ale myslím, že udělají maximum pro záchranu.

Tip experta: 0 56 - 33 - 11 %
Komentář experta:

Srubec v minulém kole asi pro mnohé překvapivě deklasoval rezervu Jankova rozdílem třídy. My se snad vyvarujme vlastních gólů a dáme si pozor na kombinační hru Srubce. A když se nám podaří navázat na výkon jako proti Hluboké, mohli bychom urvat bodík. Dávám 0.

Tip experta: 1 67 - 22 - 11 %
Komentář experta:

Tak a máme tady derby... Novohradští musí v každém případě vyhrát, pokud chtějí živit naději na udržení OP. Hrají doma, takže i diváci je budou hnát vpřed, navíc Stropnici o nic nejde a venku se jí moc nedaří. Takže trojice delegovaných rozhodčí dozajista dohlídne na hladký průběh utkání.

Tip experta: 0 11 - 11 - 78 %
Komentář experta:

Tohle bude bezstarostné utkání, kde oba týmy mají své jisté. Olešník "B" je tým nevyzpytatelný a výsledky má divoké. To jistý mistr Boršov se veze na vítězné vlně. Tady bude záležet, jestli Boršov nastoupí v plné síle nebo dá možnost hráčům z lavičky. To samé ale platí o domácích, pokud jim pomůžou pendlové z Áčka bude to jistě atraktivní mač a mohlo by padnout hodně gólů. Zkusím remízu, takže 0.

Tip experta: 1 78 - 11 - 11 %
Komentář experta:

Utkání týmů z horní poloviny tabulky bude určitě pohledné. Dobrovodští mají doma přesvědčivé výsledky a určitě si budou chtít užít dokopnou. Jankov "B" bude mít naopak možnost odčinit debakl z posledního utkání proti Srubci. Ta devítka je bude strašit asi dlouho. Na tip opravdu těžké. Bude záležet, jak to oba mančafty poskládají. Zvítězí ale domácí, takže 1.

Tip experta: 2 0 - 22 - 78 %
Komentář experta:

Hrdějovické Béčko jako již tradičně nasbíralo potřebný počet bodů na záchranu OP na poslední chvíli, takže v utkání s Mladým věřím hostům. Mají široký, kvalitní kádr a myslím, že budou mít i větší hlad po vítězství. Takže 2.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Pokud by padal jen jeden tým, má rezerva Týna ještě teoretickou šanci. To by ale hosté museli vyhrát a z Podzámčí se body často nevozí. Navíc utkání jsou nepochopitelně hrané každý v jiném čase, takže hosté budou už vědět, jestli ještě mají o co hrát.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Kudlacek 4
2. Lukáš Fessl 4
3. Daniel Muzika 4
4. František Filištein 4
5. Marek Dvořák 3
6. David Schneider 2
7. David Lenz 2
8. Václav Šíma 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.