EXPERT TIP - 26.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 18.6.2017

0

Poslední kolo si troufale zkusím tipnout sám. Ověřím si znalosti, které jsem za letošní sezónu v soutěži načerpal, možná se vám i trochu představím a zároveň i rozloučím. I když se nikdy nemá říkat nikdy, myslím, že dozrál čas po dvouleté práci ve fotbalunas dát si pauzu a přenechat to mladším, popřípadě jen spolupracovat nějak externě. Chtěl bych poděkovat všem informátorům. Za jejich ochotu, čas, spolehlivost a skvělé přiblížení zápasů. Bez nich by nebylo o čem psát. Děkuji i šéfredaktorovi, že mě jednou sms naučil to co za třináct let ve škole jiní nezvládli a to shodu podmětu s přísudkem (smích). Také za jeho trpělivost ze začátku a za prostor (nebrblal) teď ke konci. V neposlední řadě díky všem věrným čtenářům! Těšili mě výsledky sledovanosti této soutěže. Před nedávnem bylo pro mne velikým zadostiučiněním to, že právě tato soutež byla v dubnu nejčtenější v kraji a čtrtá v celé republice. Mohu tak odejít na vrcholu a se vztyčenou hlavou. Děkuji!




Lukáš Filek

Gaučový sportovec věhlasné úrovně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Bavorovice mají matchball a ten si myslím pohlídají. Suchdol se navíc potýká se zraněními a jeho kádr není v top síle.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Nová Ves se bude chtít v nováčkovské sezóně rozloučit doma výhrou. Nechci shazovat mužstvo Chlumu, ale papírově by to neměla být obtížná překážka.

Tip experta: 1 43 - 38 - 19 %
Komentář experta:

Kamenný Újezd na jaře až na pár vyjímek zrovna neoslnil, a když už se mu daří, pak je to především doma. Při nejlepším možná bod, ale přikláněl bych se k výhře Chvalšin.

Tip experta: 1 81 - 6 - 13 %
Komentář experta:

Ledenice se vezou na vítězné vlně a myslím, že v ní budou pokračovat i s Frymburkem, který dle mého má určité výkyvy. Ale mohl by to být vyrovnaný a divácky atraktivní zápas.

Tip experta: 0 13 - 19 - 68 %
Komentář experta:

No, tohle bude zajímavé utkání. Loučovice teď schytaly příděl v Dřítni. Nejsem si jistý, ale po trestu by se měla do branky vrátit loučovická jednička. Otázkou je jestli to bude na rozjetou Kaplici stačit. Ale abych měl také něco jiného než jedničku, zkusím tipnout plichtu.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Myslím si, že Sviny nejspíš Dříteň celkem v poklidu přejedou.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

V Olešnici se hraje těžko všem a i favorité mívají problémy. Vyšák favoritem není, ale může hrát uvolněně, ostatně jako domácí. Měla by to být jednička.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Škaroupka 7
2. Lukáš Koudelka 7
3. Vlastimil Mertl 7
4. Wáclav Sýkora 6
5. Martin Bartizal 6
6. Eva Mertlová 6
7. Jaroslav Kollmann 6
8. Jiří Tomášek st. 6
9. Tomáš Kovařík 5
10. Martin Hüttner 5
11. Filip Mičan 5
12. Honza Valenta 5
13. Čudla Mertl 5
14. Jiří Hošek 5
15. Michaela Vrábková 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.