EXPERT TIP - 30.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 18.6.2017

0

Závěrečné kolo Krajského přeboru tipuje nejlepší střelec soutěže Martin Dvořák ze Soběslavi. Tak uvidíme, jestli střeleckou mušku přenese i do svých víkendových tipů.




Martin Dvořák

Co nám o sobě řekl Martin Dvořák: „Fotbal jsem začínal hrát v rodné Kamenici nad Lipou, kde jsem prošel přípravkou a žákovskou kategorii. Do dorostu jsem šel na hostování do Pelhřimova, kde se hrála Moravskoslezská divize. Bohužel starší dorost soutěž neudržel a přesto, že jsme jako mladší skončili na 4. místě, museli jsme do krajského přeboru s nimi. Tento rok jsem odehrál na defenzivním středním halvu za mladší dorost a naskakoval pravidelně v útoku staršího dorostu. Po pádu do kraje jsem zůstal rovnou ve starším dorostu a po tříletém snažení jsme se vrátili zpět do divize, kdy jsem poslední rok okořenil postup do divize 44 brankami, což už se mi nikdy nepovede.

 

Poté jsem rok strávil pendlovaním mezi áčkem mužů, které hrálo divizi a béčkem v 1.A. Po roce v kategorii dospělých jsem dostal nabídku do Žirovnice, kde jsem hrál dva roky krajský přebor Vysočiny. Jelikož jsem začal pracovat u HZS ČR, tak jsem musel fotbal omezit a vrátil se zpět do rodné Kamenice, kde jsem hrál dva roky pod panem Machoněm a Radkem Bouchalem. Tyhle dva roky pro mě byly stěžejní, pracoval jsem na sobě a chtěl se vrátit zpět do přeboru. A v roce 2015 si mě všiml na srazu hasičské reprezentace futsalu náš prezidento Mára (Marek Nývlt)  a po turnaji na Mallorce mě oslovil, jestli bych nechtěl do Soběslavi, a tak jsme se domluvili. Jsem rád, že jsem v Soběslavi a nejsem zde jen hráč do počtu. Za ty dva uplynulé roky sem poznal perfektní partu lidi, ať už hráčů nebo celkově vedení fotbalu v Soběslavi, a s jistotou můžu říct, že nikde jsem nezažil takovýhle přístup, jaký k nám mají v Soběslavi. Odměna jim je první místo v kraji a postup do divize."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Herní kvalita je určitě na straně domácích, kteří budou chtít zakončit povedenou sezónu na domácí půdě výhrou, ale pozor na Planou, která v minulém kole zaskočila Katovice.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

To by mi prezidento dal, kdybych volil jinak a Fanda Maršík cinkal kasičkou. (smích) Budeme si tento zápas chtít pořádně užít, poděkovat fanouškům a užít si oficiální mistrovské oslavy. Jsem rád, že přijedou zrovna Dačice, kde máme spoustu kamarádů a jsou to kvalitní hráči. Kluci jistě rádi chvíli posedí. (smích)

Tip experta: 0 67 - 25 - 8 %
Komentář experta:

Katovice minulé kolo překvapivě prohrály v Plané, určitě budou chtít před domácím publikem zakončit sezónu výhrou, ale Hluboká je hodně nepříjemný soupeř, který je určitě dost potrápí. Herně nezklame ani jeden z aktérů a rozjedou se smírně.

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Rudolfov doma neprohrává, nerad bych nějak Olešníku křivdil, ale pokud zde uhrají aspoň bod, bude to překvapení na konec sezóny.

Tip experta: 2 8 - 8 - 84 %
Komentář experta:

Želeč bude chtít ukončit sezónu výhrou, i když Osek bude určitě hrát v pohodě po výhře nad Olešníkem. Všechny body díky zkušenostem poputují do Želče.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Milevsko nakonec sezóny podává slušné výkony, v kabině proběhlo, že jsme je nastartovali druhým poločasem, kdy málem stáhli tříbrankové manko.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Věra Hochová 7
2. Pavel Tauber 6
3. Miroslav Přibyl 5
4. Petr Kostroun 5
5. Venca Likeš 5
6. Honza Valenta 5
7. pavel mikšátko 5
8. František Praus 5
9. Václav Šíma 5
10. Radek Bašta 4
11. Miroslav Tressl 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.