EXPERT TIP - 26.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 17.6.2017

0

O všem podstatném je v letošním ročníku rozhodnuto. Zápasy posledního kola rozhodnou o konenčném pořadí ve středu tabulky, který je pěkně nahuštěný a může ještě dojít ke změnám v pořadí. Jasno už je i o postupujících ze třetích tříd a v novém ročníku uvítáme rezervu Velimi a Dobré Pole. S napětím budou očekávat výsledky 1.B třídy ve Velkém Oseku, protože rozhodnou o jejich budoucnosti v příštím ročníku. Pojďme si tedy všichni poslední kolo užít. Hráčům a funkcionářům přeji příjemné uzavření sezóny a krásnou dovolenou.




Miroslav Černý

útočník SK Bečváry

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 79 - 0 - 21 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Mirek volí logicky jedničku, domácí se budou chtít rozloučit s fanoušky vítězstvím, ale musí uhlídat elitního střelce soupeře.

Tip experta: 1 79 - 21 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Oba týmy mají v tabulce shodný počet bodů. Jarní forma favorizuje hosty, ale Krakovany doma neprohrávají.

Tip experta: 0 29 - 14 - 57 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Zásmuky si budou chtít užít poslední utkání v OP, ale Plaňany mají na jaře fazónu a výhrou by se mohly posunout do horní poloviny tabulky.

Tip experta: 2 7 - 0 - 93 %
Komentář experta:

Komentář redakce: I pro Konárovické je toto poslední zápas v OP minimálně na rok. Rozloučí se vítězně? Jestřábka zachraňuje Béčko ve třetí třídě a sestava Áčka nemusí být tolik nabitá hvězdami...

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Pečky jsou jedním z nejlepších týmů jara a rozhodně si nebudou chtít reputaci pokazit. Mají ale trochu problémy se složením sestavy a Osek může chtít svým kvalitním výkonem na dálku podpořit hráče Býchor...

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Komentář redakce: Jevany by měly zabrat, protože na jaře ztratily svůj podzimní kredit. Ale Libodřice je mohou v případě výhry předstihnout.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Honza Špinka 6
2. Jaroslav Bečvařík 5
3. Jan Konůpek 5
4. Venca Likeš 5
5. Miroslav Černý 4
6. Jan Dědek 4
7. Michal Freund 4
8. Pavel Škopek 3
9. Dominik Kočí 3
10. FIlip Kubalik 3
11. Tomáš Freund 3
12. Jan Vedral 2
13. Tomáš​ Křivský 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.