EXPERT TIP - 25.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 10.6.2017

0

Předposlední kolo okresního přeboru je na programu o tomto víkendu. Co zbývá vyřešit? Vítěz je jasný a podle posledních signálů z bečvareckého tábora tento tým bude akceptovat postup. Pokud by tomu tak nebylo, tak se ještě může poprat Jestřábka s Žiželicemi o druhé místo. A sestupy? Záleží na tom, zda půjdou z 1.B dolů dva nebo tři kolínské týmy. Pokud by byly jen dva, pak ještě jedenáctá příčka může znamenat záchranu. O ní mohou hodně teoreticky bojovat i Zásmuky, ale hlavně na dálku svedou boj Velký Osek s Konárovicemi. Za magnet tohoto kola považuji utkání v Jestřabí Lhotě, kde se představí první celek jara, Pečky. Zároveň věřím, že se nebude opakovat minulé kolo a nedostatek hráčů Žiželic. Pojďme se nyní podívat, jak tipuje toto kolo náš expert. Závěrem bych rád požádal tipéry, aby alespoň jeden z vás v každém kole okomentoval svoje tipy... Přeji týmům zdařilé výkony do posledních dvou kol.




Jan Vedral

hráč a funkcionář TJ Nučice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 27 - 0 - 73 %
Komentář experta:

Libodřickým se rozpadá kádr a o nic jím už nejde, takže 2. Komentář redakce: Domácí na svém hřišti příliš neprohrávají, ale častokrát končí zápas remízou. Naproti tomu Bečváry jsou nejúspěšnějším týmem na cizích hřištích. Podzimní vyrovnaný zápas dopadl dobře pro Bečváry (3:2).

Tip experta: 2 33 - 13 - 54 %
Komentář experta:

Myslím, že iniciativa oseckého managementu se teď přesune do 1B třídy a Býchory začnou zázračně vyhrávat. Kvalita je na jevanské straně, Osek by měl problém i s Němčicemi. Komentář redakce: Utkají se sousedi v jarní tabulce. Ale Oseku se doma daří, prohrál pouze s Bečváry, naopak Jevany jsou venku na jaře bídné. Na podzim se radovaly Jevany (2:1).

Tip experta: 1 40 - 47 - 13 %
Komentář experta:

Zde to bude asi vyrovnaný zápas, ale také spíše věřím domácím, kteří budou chtít odčinit porážku z Jevan. Komentář redakce: Šlágr kola, Jestřábka na jaře na svém hřišti neprohrála, ale rozjeté Pečky mají motivaci vrátit soupeři podzimní porážku 1:3.

Tip experta: 1 86 - 7 - 7 %
Komentář experta:

Pokud se sejde jedenáct žiželických hráčů, tak by měli Zásmuky porazit. Komentář redakce: Pokusí se hosté oplatit domácím podzimní debakl 2:7?

Tip experta: 1 53 - 27 - 20 %
Komentář experta:

Máme co oplácet z podzimní části. Komentář redakce: Krakovany venku vyhrály pouze dvakrát, ale ani Nučice nejsou doma pevností, takže očekávám vyrovnaný mač. Na podzim vyhrály Krakovany 4:1.

Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

Výhoda domácího prostředí přinese body Plaňanům. Komentář redakce: Konárovičtí se mohou pokusit o udržení teoretické naděje záchrany, ale venku dokázaly vyhrát pouze v Zásmukách. Ale Plaňany doma nejsou stoprocentní...

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Dědek 5
2. Jan Vedral 5
3. Miroslav Černý 5
4. P Břízka 4
5. Jan Konůpek 4
6. Jaroslav Bečvařík 4
7. Matěj Chromý 4
8. Honza Špinka 4
9. Marek Šulc 3
10. Tomáš​ Křivský 3
11. Jiří Vanta 3
12. Jiří Fořt 3
13. Michal Freund 3
14. Pavel Škopek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.