EXPERT TIP - 24.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 4.6.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Martin Homola

Třicetiletý brankář a odchovanec SK FC Křižanov je vyjma čtyřletého působení v dorostu ve Velkém Meziříčí a půlročního intermezza v Dolních Heřmanicích věrný křižanovským barvám. Vzhledem k pracovnímu vytížení a dlouhodobě kvalitní konkurenci na postu brankáře v posledních letech nastupuje jen za křižanovskou rezervu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 75 - 6 - 19 %
Komentář experta:

Nováček z Jívoví musí jít už takřka do všech zápasů s tím, že potřebuje bodovat, totéž ovšem v tomto případě platí o domácích. Byť je pro mě jívovské postavení v tabulce překvapením, v tomto případě bohužel nevěřím tomu, že si polepší. Domácí zejména před svými fanoušky v takto důležitém zápase jistě nebudou chtít body rozdávat, očekávám, že úměrně tomu bude vypadat jejich sestava a že by nemělo jít o klasické „béčko“. Vzhledem k tomu, jak se vyvíjí vyšší soutěže, hraje i Nová Ves o holé bytí a nebytí v okresním přeboru, a jistě si tuto situaci uvědomuje. Cokoliv jiného než výhra domácích by mě překvapilo.

Tip experta: 0 52 - 16 - 32 %
Komentář experta:

S blížícím se závěrem sezóny je řada týmů, které řeší sestupové starosti, Svratka je jedním z nich, byť je její sestup spíš teoretický. Svratecké příznivce by přesto jistě uklidnila domácí výhra nad Rozsochami, kterým už víceméně o nic nejde. Domácí dlouhodobě bojují zejména s produktivitou, na druhou stranu ani Rozsochy venku nepatří k tomu lepšímu. Nemyslím si, že Svratka doma prohraje, těžko však odhadovat, jestli doma zůstane bod, nebo rovnou tři. Tipuju remízu.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Souboj týmů, které loni hrály B-třídu, avšak současné postavení v tabulce tomu vůbec nenapovídá. Kvalitou se jedná o vyrovnané soupeře, v tomto případě by mělo rozhodnout domácí prostředí umocněné tím, že Bystřice, byť opět spíš v teoretické rovině, stále může spadnout o patro níž, což by pro divizní rezervu bylo snad až potupné. Bystřice s tímto vědomím v poslední době zejména k domácím zápasům přistupuje, a za předpokladu několika posil z širšího kádru A-týmu má jistě kvalitu na to, aby Radostín odjel s prázdnou.

Tip experta: 0 26 - 35 - 39 %
Komentář experta:

Křižanovští se de facto zachránili minulý víkend, kdy nejprve po fantastickém výkonu přehráli suverénně vedoucí Bohdalov, načež v neděli padli ve zdecimované sestavě v Radostíně, což bylo nemalou mírou způsobené náročným pouťovým víkendem, který většinu hráčů výrazně ovlivnil. Bobrová je naproti tomu jedním z nejpříjemnějších překvapení soutěže, navíc si dokázala v podstatě po celý rok udržet konstantní výkonnost bez výkyvů. Byť čekám, že domácí v maximální míře posílí svůj B-tým, který hraje souběžně, nemyslím si, že si Bobrová odveze všechny body a čekám remízu.

Tip experta: 1 85 - 9 - 6 %
Komentář experta:

Byť jsou Počítky dalším z příjemných překvapení tohoto ročníku, v Bohdalově se letos odehrává „one-team-show“, kdy domácí ztratili v jedním z jedenácti zápasů. Člověk nemusí být zrovna expert ve statistice, aby si lehce domyslel, že Počítky moc šancí nemají. Otázka je, jestli Bohdalov k zápasu přistoupí jako k oslavě postupu, nebo spíš jako „po oslavě postupu“. Navíc ani bohdalovské béčko není bez sestupových starostí, nicméně ať domácí zvolí jakýkoliv přístup k tomuto zápasu, měly by body zůstat v Bohdalově.

Tip experta: 0 62 - 19 - 19 %
Komentář experta:

S ohledem na atraktivitu by mohlo jít o nejhezčí fotbal v rámci celého kola, otázka je, jestli zápasu nebude chybět náboj, protože ani jednomu z týmů už o moc nejde, pokud se teda nebavíme o jistě zajímavých prémiích (asi hlavně kapalného charakteru, zejména v případě Borů), prestiži, a hlavně snad druhém místu v okresním přeboru, což je jistě sympatická nálepka. Hamry umí velice dobře doma, Bory pro změnu venku, za mě se tenhle zápas fakt nedá tipovat, čekal bych opravdu hezký fotbal, ale výsledek, to ví fakt bůh. Zkusím remízu.

Tip experta: 1 88 - 3 - 9 %
Komentář experta:

Osová Bitýška měla slibný zejména úvod sezóny, jaro už je trošku slabší, nicméně na klidný střed tabulky to pořád stačí. Vír je už jistým sestupujícím, navíc venku bez jediné výhry, předpokládám, že tohle nemůže dopadnout jinak než výhrou domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Barbora Štikarová 7
2. Jaroslav Stupka 7
3. Rudolf Sáblík 6
4. Josef Cimbálník 6
5. václav bureš 6
6. Petr Jelínek 6
7. Milan Neugebauer 6
8. Jakub Stupka 6
9. Josef Starý 6
10. Martin Pokorný 6
11. Petr Večeřa 6
12. Pavel Bureš 5
13. Nikola Smolíková 5
14. Jakub Bělehrad 5
15. Zdeněk Horák 5
16. Marek Vařílek 5
17. Big Bond 5
18. Jan Mládek 5
19. Petr Bajer 4
20. jiří dufek 4
21. Ondra Černý 4
22. Petr Pinkava 4
23. Jaroslav Uhlíř 4
24. David Šobej 4
25. Vojtěch Šmahel 4
26. Martin Homola 4
27. Mirek Ochrana 3
28. Stanislav Krejčí 3
29. Karel Řehoř 3
30. Martin Kaňka 3
31. Milan Baroš 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.